Lampen24.nl gebruikt cookies om instellingen te onthouden. Voor meer informatie leest u a.u.b. onze privacyverklaring. Gaat u akkoord met het gebruik van cookies op deze site?

Lampen24.nl op Trustpilot
Uw voordeel
Retourneren
Betaalmogelijkheden
Artikel 1 tot 60 (van 580 artikelen)
Sale
Moderne lampen
 
Artikel 1 tot 60 (van 580 artikelen)
Zoek
 
Uw selectie

(Beperk uw selectie)

Prijs
Prijs
60
52130
Made in Germany
Ruimtes
Stijl
Kleur lampenkap
Kleur armatuur
Materiaal armatuur
Materiaal lampenkap
Vorm
Afhanghoogte
Fitting
IP-Code
Aantal lichtbronnen
Dimmer
Lichtbronnen
In hoogte verstelbaar
Met schakelaar
Afstandsbediening
Energieverbuik
Kwaliteit
Speciale aanbieding
Diameter

Design-hanglampen

 

Design-hanglampen: exclusief en creatief

Een verlichting met hanglampen zorgt in het algemeen voor een gezellige sfeer. Design hanglampen zorgen vaak met hun bijzondere uiterlijk voor extra flair. Design-hanglampen zijn niet alleen te gebruiken in de woonkamer, maar ook in de slaapkamer of boven de eettafel. Speciaal boven lange tafels zijn design-hanglampen een echte blikvanger. Design-hanglampen zijn ook goed denkbaar in een gang of entree.

Design-hanglampen zijn er in verschillende stijlen.

Naar gelang van hun stijl kunnen design-hanglampen zeker met luxe kroonluchters concurreren. Design-hanglampen, voorzien van kristallen draperieën, onderscheiden zich als echte kunstwerken. Toch zijn design-hanglampen niet specifiek voor één doelgroep. Voor elke smaak zijn er passende design-hanglampen. Een hoofdkenmerk van design-hanglampen is daarom hun diversiteit - zowel wat betreft hun vorm en grootte als hun kleurstelling en stijl. Design-hanglampen kunnen daarom zonder problemen in alle mogelijke interieurstijlen geïntegreerd worden. Ook een combinatie van moderne design-hanglampen met antiek meubilair heeft zijn charme. Het tegenovergestelde kan echter ook aantrekkelijk zijn: klassieke design-hanglampen gecombineerd met zeer modern meubilair.

Design-hanglampen en hun lichtbron

Ook in de keuze van de lichtbron zijn er bij design-hanglampen eigenlijk geen beperkingen. Voor design-hanglampen met een ongewone vorm worden vaak LED's gebruikt, vanwege hun compacte model. Let bij de koop van design-hanglampen op de kleur van de lampen. In woonruimten moeten design-hanglampen gezellig licht verspreiden. Daarom gebruikt men voor design-hanglampen bij voorkeur lampen in de kleur "warm wit". Tenslotte behoren design-hanglampen tot de zogenaamde woonruimteverlichting, dat wil zeggen dat ze, met hun decoratieve design en met het licht dat ze verspreiden, voor gezelligheid zorgen.

 
Uw verlanglijst (0)
Uw verlanglijst (0)
Producten op uw verlanglijst: 0 Artikelen
Producten op uw verlanglijst: 0 Artikelen

Uw verlanglijst is leeg.
Naar de verlanglijst
Uw vergelijklijst (0)
Uw vergelijklijst (0)
Producten op uw vergelijklijst: 0 Artikelen
Producten op uw vergelijklijst: 0 Artikelen

Uw vergelijklijst is leeg.
Naar de vergelijklijst