Lampen24 gebruikt cookies. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met deze cookies.

Lampen24.nl op Trustpilot
Uw voordeel
Retourneren
Betaalmogelijkheden
Artikel 1 tot 60 (van 562 artikelen)
Sale
 
Artikel 1 tot 60 (van 562 artikelen)
Zoek
 
Uw selectie

(Beperk uw selectie)

Prijs
Prijs
60
54210
Made in Germany
Ruimtes
Stijl
Kleur lampenkap
Kleur armatuur
Materiaal armatuur
Materiaal lampenkap
Vorm
Afhanghoogte
Fitting
IP-Code
Aantal lichtbronnen
Dimmer
Lichtbronnen
In hoogte verstelbaar
Met schakelaar
Afstandsbediening
Energieverbuik
Kwaliteit
Speciale aanbieding
Diameter

Design-hanglampen

Met een design hanglamp haalt u een echte eyecatcher in huis. Een hanglamp in een fraai design is het zonnetje in huis. Bekijk meer dan 500 verschillende designlampen online bij Lampen24.nl. De lampen die stijlvol aan het plafond hangen, zorgen voor een bijzondere flair in de woonkamer of bijvoorbeeld boven de eettafel in de woonkeuken. Eén grote extravagante aandachttrekkende design hanglamp is al genoeg om de inrichting compleet te maken. Bij ons vindt u deze lampen in alle stijlen, van de bekende merken. Natuurlijk is niet elke lamp goedkoop, maar er zitten ook leuke prijsjes tussen. Kijk gerust eens goed rond in onze webshop en schroom niet contact met ons op te nemen als er prangende vragen zijn.

 

Design-hanglampen: exclusief en creatief

Met hanglampen als verlichting zorgt u over het algemeen voor een gezellige en unieke sfeer in huis. Dit geldt in het bijzonder voor design hanglampen, want deze lampen zijn met hun extravagante en vaak gewaagde uiterlijk extreem en onalledaags. Met een puike design hanglamp aan het plafond trekt u pas echt bekijks, want u heeft dan echt een speciaal object met karakter in de kamer hangen. Design-hanglampen zijn niet alleen te gebruiken in de woonkamer, maar ook in de slaapkamer of boven de eettafel. Speciaal boven lange tafels zijn design-hanglampen een echte blikvanger. Design-hanglampen zijn ook goed denkbaar in een gang of entree. Binnen het assortiment van Lampen24.nl vindt u meer dan 500 verschillende design hanglampen. Mocht uw gewenste lamp er toch niet bij zitten dan kunt u tevens ons totale aanbod van ruim 3000 hanglampen bekijken.

Design-hanglampen zijn er in verschillende stijlen

Naar gelang van hun stijl kunnen design-hanglampen zeker met luxe kroonluchters concurreren. Design-hanglampen, voorzien van kristallen draperieën, onderscheiden zich als echte kunstwerken. Toch zijn design-hanglampen niet specifiek voor één doelgroep. Voor elke smaak zijn er passende design-hanglampen. Een hoofdkenmerk van design-hanglampen is daarom hun diversiteit - zowel wat betreft hun vorm en grootte als hun kleurstelling en stijl. Design-hanglampen kunnen daarom zonder problemen in alle mogelijke interieurstijlen geïntegreerd worden. Ook een combinatie van moderne design-hanglampen met antiek meubilair heeft zijn charme. Het tegenovergestelde kan echter ook aantrekkelijk zijn: klassieke design-hanglampen gecombineerd met zeer modern meubilair.

Design-hanglampen en hun lichtbron

Ook in de keuze van de lichtbron zijn er bij design-hanglampen eigenlijk geen beperkingen. Voor design-hanglampen met een ongewone vorm worden vaak LED's gebruikt, vanwege hun compacte model. Let bij de koop van design-hanglampen op de kleur van de lampen. In woonruimten moeten design-hanglampen gezellig licht verspreiden. Daarom gebruikt men voor design-hanglampen bij voorkeur lampen in de kleur "warm wit". In veel fittingen kunt u gewoon de gebruikelijke E27 lichtbron draaien. Steeds meer E27 lichtbronnen hebben tegenwoordig zuinige led verlichting. Tenslotte behoren design-hanglampen tot de zogenaamde woonruimteverlichting, dat wil zeggen dat ze, met hun decoratieve design en met het licht dat ze verspreiden, voor gezelligheid zorgen.

Fraaie design-hanglampen van gerenommeerde merken

Wie kiest voor een design hanglamp, gaat voor een niet alledaagse lamp. Nee, deze lamp moet opvallen, de aandacht trekken, anders zijn dan een lamp van een gewone meubelzaak, anders dan de lamp die bij de buren hangt en mag dus best eigenaardig zijn. Een design lamp is dus iets voor aparte mensen die iets excentrieks willen. Befaamde ontwerpers uit onder andere Duitsland en Italië spelen daar op in. Denkt u bijvoorbeeld aan exclusieve hanglampen van Flos, De Majo of Technolumen. Maar ook met minder buitensporige design hanglampen van het merk Kolarz, die meer naar het klassieke en deftige design neigen, gooit u hoge ogen in de woonkamer of in de hal. Bij Duitsland denken veel mensen meer aan degelijkheid dan aan excentrieke design hanglampen. Toch is dit imago niet helemaal terecht. In moderne en hippe Duitse steden als Berlijn, Hamburg en Düsseldorf komen moderne designers als paddenstoelen uit de grond. Bekijk bij Lampen24.nl een bijzonder apart aanbod design-hanglampen van Duitse bodem. Deze Duitse lampen vallen niet alleen op vanwege hun speciale uiterlijk, maar ook vanwege de beroemde Duitse kwaliteit. Met een Duitse design hanglamp kiest u dus voor ‘Schwung’ en ‘Gründlichkeit’.

Mooi design voor een leuke prijs

Een extravagante, ongewone, dus zeldzame lamp is meestal niet goedkoop. Laten we daar eerlijk over zijn. Een design lamp is ook een luxe product, want als het puur om het licht gaat, zijn er tal van simpelere alternatieven te vinden. Een fraaie design hanglamp is voor de inrichting het puntje op de ‘i’ van interieur. Toch hoeft u voor dit fraaie punt niet per se diep in de buidel te tasten. Bekijk daarover onze collectie goedkopere design hanglampen in de prijscategorie tot € 200.

 
Uw verlanglijst (0)
Uw verlanglijst (0)
Producten op uw verlanglijst: 0 Artikelen
Producten op uw verlanglijst: 0 Artikelen

Uw verlanglijst is leeg.
Naar de verlanglijst
Uw vergelijklijst (0)
Uw vergelijklijst (0)
Producten op uw vergelijklijst: 0 Artikelen
Producten op uw vergelijklijst: 0 Artikelen

Uw vergelijklijst is leeg.
Naar de vergelijklijst