Lampen24.nl gebruikt cookies om instellingen te onthouden. Voor meer informatie leest u a.u.b. onze privacyverklaring. Gaat u akkoord met het gebruik van cookies op deze site?

Lampen24.nl op Trustpilot
Uw voordeel
Retourneren
Betaalmogelijkheden
Artikel 1 tot 60 (van 3492 artikelen)
Sale
Moderne lampen
 
Artikel 1 tot 60 (van 3492 artikelen)
Zoek
 
Uw selectie

(Beperk uw selectie)

Prijs
Prijs
9
5791
Made in Germany
Ruimtes
Stijl
Kleur lampenkap
Kleur armatuur
Materiaal armatuur
Materiaal lampenkap
Vorm
Fitting
IP-Code
Inbouwdiepte
Soort Lichtbron
Aantal lichtbronnen
Dimmer
Lichtbronnen
In hoogte verstelbaar
Bewegingsmelder
Met schakelaar
Afstandsbediening
Energieverbuik
Kwaliteit
Speciale aanbieding
Diameter

Alle wandlampen

 

Wandlampen geven perfect leeslicht en een gezellige sfeer

Wandlampen zijn de perfecte oplossing voor uw persoonlijke behoefte aan licht. Afhankelijk van de ruimte waarin ze worden gebruikt, geven ze een aangenaam, weldadig indirect licht dan wel een gericht direct licht. Wandlampen worden toegepast in de slaapkamer bij het nachtkastje, in de gang om de weg te vinden of ter verlichting van de garderobe, in de kinderkamer als nachtlampje en in de woonkamer als stijlvolle decoratie en aanvulling op de belangrijkste lichtbronnen.

In de badkamer zijn wandlampen boven of op de spiegel de ultieme combinatie van design en functionaliteit. Wie graag met zijn neus in de boeken zit, weet een wandlamp met aangenaam licht om bij te lezen, zeer te waarderen.

Wanneer de wandlampen spots zijn met veel vermogen, dan is het verstandig om een model te kiezen dat voorzien is van een draaibare arm of draaibare kap, zodat het licht altijd precies op het werkvlak of op de lectuur schijnt. Dient een wandlamp echter vooral een decoratief doel, dan is het belangrijk zorgvuldig de juiste plek uit te kiezen, met het beoogde lichteffect in gedachten.

Het is handig als een wandlamp over een onafhankelijke stroomvoorziening en een ingebouwde schakelaar beschikt. Stroomkabels die vóór het pleisterwerk van de muur langslopen, kunnen met kabelgoten, die in veel verschillende uitvoeringen te koop zijn, subtiel worden weggewerkt.

 
Uw verlanglijst (0)
Uw verlanglijst (0)
Producten op uw verlanglijst: 0 Artikelen
Producten op uw verlanglijst: 0 Artikelen

Uw verlanglijst is leeg.
Naar de verlanglijst
Uw vergelijklijst (0)
Uw vergelijklijst (0)
Producten op uw vergelijklijst: 0 Artikelen
Producten op uw vergelijklijst: 0 Artikelen

Uw vergelijklijst is leeg.
Naar de vergelijklijst