Alle hanglampen


Onze populairste producten binnen deze categorie

3.234 artikels

Sorteer op:

Kies een filter:

 10% korting op alle hanglampen


Hanglampen hangen altijd op de juiste hoogte

Als u uw lichtbron niet onmiddellijk onder het plafond wilt hebben, maar op een door u bepaalde hoogte, dan is een hanglamp de ideale oplossing. Zeer geliefd zijn hanglampen die in hoogte verstelbaar zijn boven de eettafel of boven het werkblad. Zo nodig kunnen deze hanglampen gemakkelijk naar beneden getrokken worden om dan later weer op veilige hoogte teruggebracht te worden, zodat u niet voortdurend uw hoofd stoot.

Hanglampen kunnen, al naar gelang het doel dat u beoogt, fel licht geven om in te kunnen werken, maar ook heel stijlvol zijn qua vormgeving, of met een trendy design als een persoonlijk decoratief voorwerp functioneren.

Verder is variatie mogelijk door de verschillende hanglampen te combineren met verschillende lichtbronnen. Zo ontstaan bijzondere lichteffecten wanneer u een kopspiegellamp in uw hanglamp draait, als de lampenkap aan de onderkant open is. Dan wordt u ook niet verblind. Totaal dichte vormen, zoals bijvoorbeeld de opaal glazen bollampen, worden met een zacht getinte gloeilamp gezellige sfeerlichten. Een paar gelijke bollampen naast elkaar, maar op verschillende hoogten opgehangen, vormen een prachtig en persoonlijk lichtlandschap.

Hanglampen met een kap die aan de bovenkant open is, kunnen gemakkelijk een stofnest worden en moeten dus regelmatig worden afgestoft.

Lampen24 gebruikt cookies. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met deze cookies.