Wandinbouwspots


Onze populairste producten binnen deze categorie

30 artikels

Sorteer op:
Plaatsbesparende lichtaccenten door wandinbouwlampen

Ongeacht het soort inbouwlamp, in de muur, plafond of vloer - het is altijd een sublieme ruimtebesparende oplossing. Ze schijnen effectief en passen perfect in een moderne woonomgeving. Aangezien wandinbouwspots meestal één geheel zijn met de muur, verenigen ze een strakke vormgeving met een perfecte functionaliteit. U moet erop letten dat de inbouwspots buiten de wand nagenoeg geen ruimte innemen, maar wel in de wand verzonken moeten kunnen worden. Voor 12V inbouwspots geldt ook dat er plaats gemaakt moet worden voor een transformator. Bijzonder populair zijn de wandinbouwspots met LED. U heeft dan het visuele voordeel, dat u door de wandinbouwspots met de moderne LED technologie kleurrijke accenten kunt plaatsen.

De juiste wandinbouwspots voor elke toepassing

Ze worden graag buiten toegepast, maar de inbouwspot is ook binnen een populaire lichtbron. Juist de wandinbouwspot, waarbij het lamphuis bijna helemaal in de muur verdwijnt, leent zich prima voor ruimtebesparende verlichting in kleine ruimten of in de hoek van de kamer. Aan de andere kant is de wandinbouwspot uitermate geschikt om uw huis een moderne en exclusieve uitstraling te geven. Omdat het lamphuis van een wandinbouwspot visueel op de achtergrond is en bijna in de muur verdwijnt, is het schijnsel des te meer op de voorgrond en kan daardoor op volledige wijze tot zijn recht komen. Juist door het spel met verschillende kleuren, wat dankzij de nieuwe LED technologie mogelijk is, kan men betoverende lichtaccenten plaatsen. De blik van de kijker wordt daardoor getrokken.

De wandinbouwspots worden graag als oriëntatieverlichting in smalle gangen en trappen toegepast. Zonder de toch al nauwe doorgang nog krapper te maken krijgt u een gelijkmatige verlichting van iedere trede en tegelijk een fantastische omgeving.

Lampen24 gebruikt cookies. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met deze cookies.