»»Kabelsystemen

Kabelsystemen


Onze populairste producten binnen deze categorie

82 artikels

Sorteer op:
10% korting op alle hanglampen


Het kabelsysteem - de flexibele oplossing voor lichtvorming

In het woongedeelte zorgt een kabelsysteem voor een moderne leefomgeving en kan het ook lastige ruimtelijke situaties oplossen. Bij schuine plafonds of hoekverbindingen bieden kabelsystemen uitkomst. Het hele woongedeelte kan verlicht worden met slechts één installatie en met één stopcontact. De afzonderlijke lampen van het kabelsysteem kunnen onafhankelijk van elkaar geplaatst worden. Op deze manier kunnen verschillende gedeelten van de kamer gericht verlicht worden. Praktisch om bijv. toe te passen bij keukenkasten of de kledingkast in de slaapkamer. Terwijl deze goed verlicht moet zijn, is in de rest van de kamer een gezellige sfeer gewenst. Maar ook voor lange portalen en smalle trappen zijn kabelsystemen zeer geschikt.

Lichtaccenten of een stemmige sfeer - geen probleem voor kabelsystemen

Al naar gelang het soort lampen is een kabelsysteem niet alleen te gebruiken voor gerichte accenten. Ook het verlichten van een gezellige eettafel of een stemmige woonkamerverlichting is met een kabelsysteem geen probleem. Voorzien van een dimmer of toegepast bij comfortabele pendellampen betoveren ze iedere ruimte. Vooral de afzonderlijke verlichting van objecten, bijv. bij schilderijen of trofeeën, is met kabelsystemen effectief te realiseren.
Moderne vormgeving in combinatie met functionaliteit en flexibiliteit zijn de meest in het oog springende eigenschappen van kabelsystemen. Ons assortiment omvat kabelsystemen (gereed voor montage), lampen en bijpassende onderdelen.

10% korting op alle hanglampen

Lampen24 gebruikt cookies. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met deze cookies.