»»»Alle plafondlampen

Alle plafondlampen


Onze populairste producten binnen deze categorie

3.526 artikels

Sorteer op:

Kies een filter:

 12% korting op alle kerstverlichting


Door plafondlampen komt al het goede licht van boven

Plafondlampen hebben hun vaste plaats aan het plafond. Daaraan ontlenen zij ook hun naam. Dat is dan ook de enige overeenkomst tussen plafondlampen, want hun decoratieve mogelijkheden zijn even talrijk als hun dagelijkse toepassingen.

In de badkamer is een felle plafondlamp nodig om je goed te kunnen scheren en je zorgvuldig op te maken. Boven de eettafel is het vaak handig om met de lengte van de kabel te kunnen variëren. Zo nodig kan de lichtbron dan dichterbij de tafel gehangen worden, zonder ons de hele tijd het zicht te ontnemen.

In de kinderkamer vrolijken kindvriendelijke plafondlampen met felgekleurde vormen ons op, terwijl plafondlampen de slaapkamer juist sfeervol verlichten, zodat de meest persoonlijke kamer van het huis, ook echt een gezellige plek is.

In de keuken zijn natuurlijk heldere en felle plafondlampen nodig, om goed te kunnen werken.

Voor de gang zijn railsystemen met meerdere spots ontwikkeld,om de entree, de garderobe maar ook de spiegel in de gang goed te verlichten.

En in de woonkamer, het ultieme vertrek om te ontspannen, kan lichttechnisch gezien eigenlijk alles wat we maar mooi vinden.

Lampen24 gebruikt cookies. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met deze cookies.