»»»Plafondlampen klassiek/antiek

Plafondlampen klassiek/antiek


Onze populairste producten binnen deze categorie

225 artikels

Sorteer op:

Kies een filter:

 

Antieke plafondlampen voor een betoverende atmosfeer

Klassieke en antieke plafondlampen bieden de mogelijkheid om betoverend licht in uw eigen woonruimte te creëren. Er zijn nauwelijks grenzen aan het gebruik van plafondlampen. Of het nu gaat om de woonkamer, de slaapkamer, de eetkamer of een accentuering van de entree, klassieke en antieke plafondlampen zijn in talrijke uitvoeringen verkrijgbaar. Zo blijft er voor stijl of ontwerp niets te wensen over.

Duidelijke vormen mengen zich met antieke stijl, en speelse ontwerpen met klassieke modellen. Een plafondlamp kan in hoge, maar ook in lage ruimten worden gebruikt. Aangebracht in kleine ruimten, werken de elegante, platte uitvoeringen van antieke plafondlampen betoverend en zorgen zij voor een opgewekte sfeer.

Met kwaliteitsmaterialen zoals oud-messing, opaalglas, scavo glas of handbeschilderd glas in rustgevende natuurkleuren vervullen de antieke plafondlampen elke afzonderlijke wens. De kamer die zo wordt verlicht komt door deze aloude vorm in nieuw licht te staan. Een leefatmosfeer die tegelijk uitnodigend en exclusief is.

Meer antieke en klassieke lampen vindt u in onze categorieën:

  • Hanglampen klassiek-antiek
  • Kroonluchters klassiek-antiek
  • Vloerlampen landelijk-rustiek
  • Wandlampen klassiek-antiek
  • Kroonluchters klassiek-antiek

Wij wensen u veel plezier bij uw zoektocht.

Lampen24 gebruikt cookies. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met deze cookies.