»»»Alle stralers en spots

Alle stralers en spots


Onze populairste producten binnen deze categorie

667 artikels

Sorteer op:

Kies een filter:

 BLACK WEEKEND: 15% extra korting op alles!


Accentpunten aanbrengen met stralers en spots

Spots en stralers worden ingezet om het licht doelgericht naar een bepaald punt te dirigeren. Daarbij is het nut van een goede spot niet slechts beperkt tot de accentverlichting. Wanneer er meerdere spots gecombineerd worden, bijvoorbeeld bij een meerlichts plafondlamp, kunnen de spots zo gepositioneerd worden dat een egale verlichting bereikt wordt. Dat wordt mogelijk gemaakt doordat producten uit deze categorie ook als ze al gemonteerd zijn, nog flexibel te richten zijn.

De spot als ruimteverdeler

Natuurlijk kunnen spots door het licht te modelleren ook gebruikt worden om een scheiding aan te brengen tussen de verschillende gedeeltes van onder andere de woonkamer. Ook kan bijvoorbeeld het werkblad in de keuken in de spotlights worden gezet. Wanneer het eten klaar is worden deze spots uitgeschakeld en de spots boven de eettafel aangeschakeld – op deze manier wordt het zwaartepunt van de ruimte verschoven. Deze sprekende werking bereikt men met stralers en spots.

Praktisch design, zeer goed te integreren: stralers en spots zijn er voor elke ruimte

Stralers en spots zijn meestal eenvoudig vormgegeven en van een onopvallende kleur (bijvoorbeeld chroomkleur) voorzien. Hierdoor zijn deze producten in bijna elke omgeving te integreren. Door hun onopvallende design zijn ze bijzonder goed geschikt om ook in bijvoorbeeld klassieke interieurs ingezet te worden. Het licht van de spots zet het klassieke interieur in de stralers en laat de klassieke sfeer door haar bescheiden uiterlijk onaangetast. Natuurlijk zijn ook spots in verschillende designs verkrijgbaar, denk bijvoorbeeld aan moderne spots die met hun looks de moderne huiskamer perfect aanvullen.

BLACK WEEKEND: 15% extra korting op alles!

Lampen24 gebruikt cookies. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met deze cookies.