Alle vloerlampen


Onze populairste producten binnen deze categorie

1.027 artikels

Sorteer op:
DONKERE DAGEN: 10% extra korting op alles!


De vloerlamp is de klassieker onder de lampen

Een vloerlamp maakt deel uit van de woonruimte. Overdag gaat het vooral om de vorm, maar 's avonds wordt de lamp een lichtkunstwerk. De vloerlamp is zonder meer een klassieker op verlichtingsgebied. Een vloerlamp is altijd een succes, of het nu om een rustieke, klassieke of moderne lamp gaat.

Een vloerlamp voegt iets toe aan iedere kamer. Ze maakt de ruimte veel gezelliger. In onze webshop vindt u een ruime keus aan vloerlampen. Ongetwijfeld vindt u een prachtig exemplaar voor uw kamer.

Vloerlampen zijn multifunctioneel

Een vloerlamp is eigenlijk altijd een goede oplossing, als er maar een stopcontact in de buurt is. Veel modellen zijn een lust voor het oog als ze uit staan. Maar pas als een vloerlamp zijn lichtstralen mag verspreiden, ontvouwt die zijn werkelijke schoonheid. Naast zijn voordelige uiterlijk staat de vloerlamp vooral bekend om zijn flexibiliteit. In tegenstelling tot gemonteerde lampen op een vaste plek, kunt u een vloerlamp overal neerzetten, waar maar een stopcontact beschikbaar is. Eenmaal aangestoken geeft de lamp licht om bij te lezen, bij te werken of gewoon gezellig licht. Als er bij de vloerlamp ook nog een dimmer is inbegrepen (bijvoorbeeld een touch-dimmer op het frame of een voetdimmer aan het snoer), dan is het nog gemakkelijker om het gezellig te maken in huis. Al naar gelang de functie en de beoogde sfeer kunt u de lichtsterkte van de vloerlamp instellen.

Voordelen van vloerlampen: Verlichting van de kamer of van speciale hoeken

De vloerlamp kan, als een van de weinige lampen, meestal beide dingen: De hele kamer of een deel ervan verlichten. Vloerlampen zijn echt multifunctioneel: u beschikt over een uplight en een leesarm tegelijk. De uplight, die zijn licht voornamelijk omhoog de kamer in laat schijnen, verlicht de gehele kamer. De leesarm kunt u juist richten op een speciale plek, bijvoorbeeld een boek of de krant die in uw fauteuil leest. Deze dubbelfunctie maakt de vloerlamp flexibel en functioneel.

DONKERE DAGEN: 10% extra korting op alles!

Lampen24 gebruikt cookies. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met deze cookies.