Alle wandlampen


Onze populairste producten binnen deze categorie

3.239 artikels

Sorteer op:
DONKERE DAGEN: 10% extra korting op alles!


Wandlampen geven perfect leeslicht en een gezellige sfeer

Wandlampen zijn de perfecte oplossing voor uw persoonlijke behoefte aan licht. Afhankelijk van de ruimte waarin ze worden gebruikt, geven ze een aangenaam, weldadig indirect licht dan wel een gericht direct licht. Wandlampen worden toegepast in de slaapkamer bij het nachtkastje, in de gang om de weg te vinden of ter verlichting van de garderobe, in de kinderkamer als nachtlampje en in de woonkamer als stijlvolle decoratie en aanvulling op de belangrijkste lichtbronnen.

In de badkamer zijn wandlampen boven of op de spiegel de ultieme combinatie van design en functionaliteit. Wie graag met zijn neus in de boeken zit, weet een wandlamp met aangenaam licht om bij te lezen, zeer te waarderen.

Wanneer de wandlampen spots zijn met veel vermogen, dan is het verstandig om een model te kiezen dat voorzien is van een draaibare arm of draaibare kap, zodat het licht altijd precies op het werkvlak of op de lectuur schijnt. Dient een wandlamp echter vooral een decoratief doel, dan is het belangrijk zorgvuldig de juiste plek uit te kiezen, met het beoogde lichteffect in gedachten.

Het is handig als een wandlamp over een onafhankelijke stroomvoorziening en een ingebouwde schakelaar beschikt. Stroomkabels die vóór het pleisterwerk van de muur langslopen, kunnen met kabelgoten, die in veel verschillende uitvoeringen te koop zijn, subtiel worden weggewerkt.

DONKERE DAGEN: 10% extra korting op alles!

Lampen24 gebruikt cookies. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met deze cookies.