»»»Buitensokkel algemeen

Buitensokkel algemeen


Onze populairste producten binnen deze categorie

246 artikels

Sorteer op:
10% korting op alle hanglampen


Sokkellampen - stijlvolle pad- en trapverlichting

Sokkellampen komen wat licht betreft overeen met lantaarnpalen. In tegenstelling tot lantaarnpalen worden sokkellampen op muren en pijlers aangebracht, wat voor een sfeervol lichteffect zorgt. Sokkellampen, ook wel pilaarlampen genoemd, worden vaak voor verlichting van paden, trappen en terrassen gebruikt.

Juist in smalle trappenhuizen waar lantaarnpalen storend zijn, zijn sokkellampen prachtige blikvangers. Door hun klassieke vorm doen ze denken aan trappenhuizen uit oude kastelen en herenhuizen.

Mooie muren, pilaren en sokkels in de tuin worden door sokkellampen prachtig verlicht. Sokkelverlichting zorgt 's nachts voor een sfeervolle afbakening van uw tuin en brengt deze wat meer in het zicht.

Sokkelverlichting is verkrijgbaar in verschillende stijlen en uitvoeringen, van romantische, klassieke sokkellampen tot moderne LED-sokkelverlichting. Voor elke smaak een passende lamp!

Ook moderne bolvormige lampen kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden als sokkelverlichting. Bolvormige lampen zorgen aan een muur of iets verhoogd op het terras voor sfeer in uw persoonlijke tuin.

10% korting op alle hanglampen

Lampen24 gebruikt cookies. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met deze cookies.