Buitenspots


Onze populairste producten binnen deze categorie

204 artikels

Sorteer op:
DONKERE DAGEN: 10% extra korting op alles!


Schijnwerpers zorgen voor doelgericht en stijlvol licht

Professioneel gemonteerde verlichting verandert 's nachts elk gebouw in een sprookjeskasteel. Huizen, tuinen, oude wachttorens of ruïnes worden door schijnwerpers een ware blikvanger. Schijnwerpers zijn veelzijdige, lichttechnische hoogstandjes en veranderen de omgeving compleet. Goed geplaatste schijnwerpers creëren elke gewenste sfeer en ieder lichteffect.

Zowel voor uw huis als uw tuin bieden schijnwerpers onbegrensde mogelijkheden. Verlichte bomen, struiken, fonteinen en beekjes geven uw tuin een eigen charme.

Schijnwerpers zijn er in verschillende aantrekkelijke modellen en systemen: Als paalspot voor verlichting van wegen, als schijnwerper met grondpen, in moderne vierkante vorm, aan de muur of als grondschijnwerper.

Schijnwerpers zijn flexibel inzetbaar:

De tegen vocht beveiligde schijnwerpers met fel licht die de ingang van uw huis verlichten, worden ook als kleurveranderende schijnwerpers met LED licht als sfeervolle visuele achtergrond bij feesten gebruikt.

Laat uw fantasie de vrije loop en kies zelf of u uw schijnwerper aan de muur hangt, op een statief zet of met een grondpen in de bodem zet.

DONKERE DAGEN: 10% extra korting op alles!

Lampen24 gebruikt cookies. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met deze cookies.