»»»Buitenwandlampen algemeen

Buitenwandlampen algemeen


Onze populairste producten binnen deze categorie

1.480 artikels

Sorteer op:
DONKERE DAGEN: 10% extra korting op alles!


Buitenwandlampen hebben vele voordelen

Als het gaat schemeren en de duisternis treedt in, dan zijn ze onmisbaar: buitenwandlampen. Meestal worden buitenwandlampen gebruikt voor de entree. Daar verlichten ze voor de bezoekers de weg naar binnen. Want vooral bij de ingang van een huis loeren veel gevaren waardoor je kunt struikelen. Hier bevinden zich overgangen en traptreden, die het best door het licht van een buitenwandlamp belicht en zichtbaar gemaakt kunnen worden. Al is het je eigen huis en denk je het gebied goed te kennen, ook dan zijn buitenwandlampen zeer waardevol. Ze kunnen aangevuld worden met andere buitenlampen, zoals tuinpadlampen, zuillampen, sokkellampen, lantaarns of grondspies-lampen.

Handige veiligheidsverlichting: buitenwandlampen

Buitenwandlampen hebben relatief weinig ruimte nodig en kunnen daardoor ook in de garage, onder een carport of een overdekt terras aangebracht worden. Naast hun functie als lichtbron, moet ook het design van de buitenwandlamp je aanspreken. Er zijn veel verschillende uitvoeringen, daarom is er voor iedere smaak een passende lamp.

Licht door de kracht van de zon: solarlampen

Omdat buitenwandlampen vaak meerdere uren schijnen, is het doorgaans lonend, om ze te voorzien van zonne-energie. Als de zon overdag schijnt, dan komen de zonnestralen op de solarmodule van de buitenwandlamp. Op deze manier wordt de accu van de buitenlamp opgeladen. 's Nachts is er dan genoeg energie voor de buitenwandlamp om urenlang te kunnen branden. Om de buitenwandlamp voor invloeden van het weer te beschermen en er zo lang mogelijk plezier van te hebben, moet de lamp minstens over de beschermingsklasse IP44 beschikken. Zo is de lamp beschermd tegen mogelijk spatwater door regen.

DONKERE DAGEN: 10% extra korting op alles!

Lampen24 gebruikt cookies. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met deze cookies.