Rvs wandlampen


360 artikels

Sorteer op:
Profiteer van Koninklijke kortingen op het gehele assortiment t/m Koningsdag!

Dit vindt u misschien ook interessant


Roestvrijstalen buitenlamp: discrete adeldom buitenshuis

Op een stijlvol, keurig erf is een roestvrijstalen buitenlamp de slagroom op de taart. De koele elegantie van zo'n lamp toont de bescheiden, stijlvolle smaak van de ontwerper. Met deze keus geeft u blijk van een goede smaak en laat u bij alle bezoekers en voorbijgangers een blijvende indruk achter. Lampenonline.nl biedt u een grote keus aan roestvrijstalen wandlampen. Kunt u geen lamp naar uw eigen smaak vinden, dan helpen wij u graag.

Veiligheid buitenshuis

's Nachts en vooral in de winter, wanneer het vroeg donker wordt, is het belangrijk dat het rondom het huis goed verlicht is, zodat er geen ongelukken hoeven te gebeuren als je 's avonds thuiskomt. Een voorbeeld van een goede oplossing daarvoor zijn wandlampen. Roestvrijstalen wandlampen zijn vooral geschikt wanneer men zoekt naar een stijlvolle en toch robuuste lamp. Dit staal roest niet en spreekt aan door zijn kleurstelling en tijdloos uiterlijk

Bij lampen met een modern design wordt vaak roestvrij staal gebruikt. Maar ook worden roestvrijstalen wandlampen gemaakt die doen denken aan antieke lampen, bijvoorbeeld wandlampen in de vorm van een lantaarn.

Roestvrijstalen wandlamp met bewegingssensor

Een roestvrijstalen wandlamp kan, net als alle andere wandlampen, voorzien zijn van een bewegingssensor. Met name buitenshuis is deze extra functie erg handig, omdat het licht alleen brandt wanneer het echt nodig is. Dit is de juiste manier om energie te besparen. Roestvrijstalen wandlampen met bewegingssensor hebben meestal ook een schemerschakelaar. De lamp wordt dan alleen maar ingeschakeld bij een bepaalde - vooraf in te stellen - donkertegraad. De lamp is dan bij wijze van spreken in de "alarmstand" en reageert vanaf dat moment op bewegingen in de omgeving.

Lampen24 gebruikt cookies. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met deze cookies.