»»»Wandlampen met bewegingssensor

Wandlampen met bewegingssensor


Onze populairste producten binnen deze categorie

296 artikels

Sorteer op:
10% korting op alle hanglampen


Wandlampen met bewegingssensor – een slimme en milieubewusste oplossing

Bij de grondregels van ons moderne leven behoren energie besparen en milieubewustzijn. Maar ook als milieubewust persoon hoef je tegenwoordig niet helemaal in het donker te zitten omdat je energie wilt besparen. Een praktische oplossing als bijv. een wandlamp met bewegingssensor is een heel goed compromis: Wandlampen met bewegingssensor zorgen voor een behoorlijke verlichting om het huis en zijn tegelijk energiezuinig, omdat ze alleen maar aangaan als ze een beweging registreren.

Praktische hulp voor buiten: wandlampen met bewegingssensor

Wandlampen met bewegingssensor zijn trouwe bedienden. Rondom het huis staan ze altijd tot je dienst: Ze verlichten de paden langs het huis, dompelen het terras in aangenaam licht en maken de ingang van het huis veilig. Een wandlamp met bewegingssensor maakt huizen en tuinen veilig niet alleen doordat je afstapjes, struikelblokken en oneffenheden beter ziet (en dan ook kunt mijden), maar ook doordat ze het gevaar van inbreken verkleinen. Goed verlichte portalen en tuinen worden door "duistere lieden" het liefst gemeden.

Eigenschappen van een wandlamp met bewegingssensor

Buitenshuis moeten wandlampen met bewegingssensor weerbestendig zijn en minstens voldoen aan beschermingsklasse IP44, beschermd tegen spatwater en binnendringen van vreemde elementen groter dan 1 mm. De beschermingsklasse is slechts één van de praktische en technische details waar je bij aankoop van buitenwandlamp met bewegingssensor op moet letten. De keuze van het materiaal van een wandlamp met bewegingssensor is uitsluitend afhankelijk van persoonlijke smaak: Roestvrij staal, aluminium, koper of glas. Ook wat stijl betreft is het aantal keuzemogelijkheden bijna onbeperkt - modern, klassiek, smeedijzer of antiek.

10% korting op alle hanglampen

Lampen24 gebruikt cookies. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met deze cookies.