»»Pendellampen buiten

Pendellampen buiten


56 artikels

Sorteer op:


Pendellampen voor gezellige avonden

Pendellampen worden buiten vaak gebruikt om paviljoens, priëlen en terrassen te verlichten. Ook als verlichting boven de eettafel in de wintertuin zijn pendellampen een goed alternatief.

De pendellamp verdeelt zijn licht gelijkmatig, waarbij de licht intensiteit van een centraal punt uit naar buiten toe steeds minder wordt. Dit zorgt voor veel sfeer, die ertoe uitnodigt gezellig bij elkaar te zitten en een feestje te vieren.

Pendellampen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen. Maritieme pendellampen voor buiten herinneren aan de afgelopen strandvakantie, terwijl moderne, pendellampen, bolvomig of als staalconstructie, een lust zijn voor het oog.

Ondanks de vele varianten is de pendellamp in klassieke vorm nog altijd heel populair. De klassieke pendellamp voor buiten, vaak zwart of van smeedijzer gemaakt, is gewoon een stijlvolle manier om je tuin te verlichten en een gezellige sfeer te scheppen.

U kunt ook deze gezellige sfeer bij u thuis brengen. Bij ons vindt u een stijlvolle keuze aan verschillende pendellampen voor buiten.

Lampen24 gebruikt cookies. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met deze cookies.