»»Plafondlampen buiten

Plafondlampen buiten


Onze populairste producten binnen deze categorie

246 artikels

Sorteer op:


Plafondlampen buitenshuis zijn veilig en gezellig

Plafondlampen komen buiten goed tot hun recht in een gezellig paviljoen, op een terras, aan een balkon of bij een buitendeur. Buitenplafondlampen dienen zowel voor veiligheid als voor gezelligheid.

Ze worden veel toegepast bij huizen met een kleine aanbouw bij de ingang. Ze verlichten het complete gebied bij de voordeur, zonder dat ze de gast of eigenaar bij het openen van de deur verblinden. Plafondlampen kunnen gecombineerd worden met een bewegingsmelder, zodat ze naar wens automatisch aangaan.

Op een terras of bij een paviljoen in de tuin is gezellig licht nodig. Hier kunnen verschillende lichtsoorten gecombineerd worden, waarbij de plafondlamp buiten de hoofdverlichting vormt. Of u kunt ook alleen een dimbare plafondlamp plaatsen. Met deze plafondlamp voor buiten kunt u naar wens de sterkte instellen.

Bij aankoop van plafondverlichting voor buiten is het belangrijk om op kwaliteit te letten. Dit omdat plafondverlichting buiten blootgesteld wordt aan sterke weersinvloeden. De verlichting moet grote temperatuurverschillen doorstaan en goed beschermd zijn tegen vocht.

Naast de klassieke plafondlamp voor buiten kunt u ook met inbouwspots voor buiten interessante lichteffecten bereiken. Inbouwspots voor buiten worden veel in overkappingen ingebouwd en verlichten 's nachts uw huis. Met inbouwspots als buitenverlichting staat uw huis niet alleen in de spotlights. Ook ongenode gasten blijven ver bij uw huis vandaan.

Lampen24 gebruikt cookies. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met deze cookies.