»»»Alle plafondlampen buiten

Alle plafondlampen buiten


Onze populairste producten binnen deze categorie

219 artikels

Sorteer op:
DONKERE DAGEN: 10% extra korting op alles!


Buitenlampen voor veiligheid en comfort

Buitenlampen helpen u recht te doen aan uw verantwoordelijkheid als huiseigenaar. Met goed geplaatste buitenlampen houden uw nachtelijke bezoekers het nodige zicht op de trappen en paden en voorkomt u struikel- en valpartijen. Met zorgvuldig uitgekozen buitenlampen slaat u twee vliegen in één klap: u wijst uw bezoekers de veilige weg en tegelijkertijd komen het huis en de voortuin goed tot hun recht. Op lampenonline.nl vindt u een groot assortiment stijlvolle buitenlampen met en zonder bewegingssensor.

Buitenverlichting met plafondlampen

Terwijl zuillampen, buitenlantaarns of sokkellampen beschouwd worden als typische buitenlampen, staan plafondlampen vooral bekend als binnenverlichting. Maar plafondlampen kunnen ook buiten toegepast worden, onder afdaken, in priëlen, onder paviljoens en carports - praktisch overal waar men een plafondlamp aan een plafond of een afdak kan bevestigen. Ze vallen aan het plafond nauwelijks op, maar in het donker verspreiden ze zowel in de zomer als de winter een warm licht, zowel op een overdekt terras als op een veranda.

Bescherming tegen vocht en vuil

De lamp moet in zekere mate beschermd worden tegen vocht en stof, afhankelijk van hoeveel de lamp blootgesteld wordt aan weersomstandigheden. Voor buitenlampen is deze vanaf beschermingsklasse IP44 gewaarborgd (bescherming tegen spatwater en binnendringen van vuil groter dan 1 mm). Omdat plafondlampen buiten meestal onder daken hangen, worden ze niet zo veel als bijvoorbeeld een lantaarnpaal aan weersomstandigheden blootgesteld. Daarom is een lagere beschermingsklasse niet meteen een reden om de lamp niet buiten op te hangen.

DONKERE DAGEN: 10% extra korting op alles!

Lampen24 gebruikt cookies. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met deze cookies.