Lampenwelt.com: kwaliteitsproducten, geproduceerd in opdracht van Lampenwelt GmbH

Lampen24.nl is als onderdeel van Lampenwelt GmbH de grootste en toonaangevendste internetwinkel op het gebied van lampen (lichtbronnen en armaturen). Ruim 100.000 positieve beoordelingen van klanten via onafhankelijke beoordelingsportalen bewijzen, dat het unieke assortiment van meer dan verlichtingsproducten door een zeer erkende en vakkundige klantenservice overvleugeld wordt. Wij hebben niet alleen veel knowhow op het gebied van lampen. Tevens verkopen wij met onze kennis al meer dan 10 jaar onze zelfgeproduceerde producten onder de naam Lampenwelt.com. Dit heeft geleid tot lampen met een uitstekende prijskwaliteitsverhouding.

Modern in design & techniek: lampen van onszelf, lampen van Lampenwelt.com

De lampen van onszelf stellen altijd hel en attractief licht voorop. Aan de designs van de lampen gaat een zeer precieze recherche vooraf. Daarbij wordt gekeken naar de nieuwste trends op het gebied van verlichting uit verschillende stijlrichtingen. Modern krijgt daarbij de voorkeur, maar vaak ook de rustieke Landhuisstijl. Beslissend voor iedere lamp is altijd de lichtkwaliteit. Lampen van Lampenwelt.com gebruiken bij voorbaat moderne, energie-efficiënte led-technologieën, die niet alleen optimaal licht leveren, maar ook de prikkel van maximale besparing bieden. Gespaard wordt hier namelijk dubbel: bij de aankoop en bij het gebruik van de lamp.

Lampenwelt.com: gecontroleerde kwaliteit voor een optimaal lichtresultaat

Een dergelijke moderne lamp moet op elk terrein hoogwaardig en foutloos worden geproduceerd, om zijn belofte steeds weer waar te maken. Daarom wordt de kwaliteit van de producten van Lampenwelt.de voortdurend door onze lampeningenieurs in ons huiseigen proeflaboratorium op de kwaliteit gecontroleerd. Hiervoor beschikt Lampenwelt over hoogwaardige meetinstrumenten. Door deze voortdurende controle kunnen wij de kwaliteit van deze eigen producten waarborgen en onze klanten een optimaal verlichtingsproduct aanbieden, waarover zij op de langere termijn enthousiast is.

DONKERE DAGEN: 10% extra korting op alles!

Lampen24 gebruikt cookies. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met deze cookies.