»»»GX53 spaarlampen

GX53 spaarlampen


Onze populairste producten binnen deze categorie

3 artikels

Sorteer op:De GX53 spaarlamp - de "inbouwlichtbron"

De GX53 spaarlamp is een heel speciale lichtbron. Met de afdekking over de gekronkelde buizen van de compacte TL-lamp - die niets anders is dan een spaarlamp - kan deze binnen ook zonder extra glazen afdekking gebruikt worden. Bij buitengebruik is het vanwege de veiligheid verstandig om de GX53 spaarlampen alleen met een schutglas te gebruiken. GX53 spaarlampen worden vaak toegepast als lichtbron bij in- of onderbouwlampen. GX53 spaarlampen hebben een belangrijk voordeel: In tegenstelling tot gloeilampen of halogeenlampen is de warmteontwikkeling veel lager. Bovendien stralen spaarlampen geen warmte naar achteren af. Daarom worden ze vaak gebruikt in inbouwlampen. Maar ook voor elke nieuwe design lamp waarbij warmteontwikkeling van de lamp tot nu toe een probleem was, is de GX53 spaarlamp of GX53 LED lamp de oplossing. Een ander voordeel van de GX53 spaarlamp is dat ze door de platte uitvoering zeer flexibel in allerlei lampensoorten kan worden toegepast.

Eenvoudige installatie en grote energiebesparing

De bajonetfitting van de GX53 spaarlamp maakt het verwisselen van de lichtbron zeer eenvoudig. Eenvoudigweg erin steken en een slagje draaien. De verschillende wattages, kleuren en verlichtingshoeken van de GX53 spaarlampen maken allerlei toepassingen mogelijk. Omdat de GX53 spaarlamp ook in dimbare uitvoering verkrijgbaar is, komt de gezellige sfeer niet in het gedrang.

De GX53 spaarlamp kan echter nog meer: Als spaarlamp heeft de GX53 spaarlamp een enorm spaarpotentieel. Vergeleken met een normale gloeilamp kan je met een spaarlamp zoals de GX53 spaarlamp tot 80% energie en daarmee heel wat geld besparen. Zij kan de binnenkomende energie veel efficiënter in licht omzetten en heeft bovendien een levensduur die wel tien keer zo lang kan zijn.

Als alternatief voor de GX53 spaarlamp kun je ook kiezen voor de GX53 LED-lamp.

Lampen24 gebruikt cookies. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met deze cookies.