Dé specialist op het gebied van spaarlampen: Megaman

De lichtbronfabrikant Megaman is zonder twijfel dé specialist op het gebied van energiezuinige lichtbronnen, dat wil zeggen hoofdzakelijk spaarlampen (CFL’s), maar ook leds. Naast de twee andere grote lichtbronproducenten Osram en Philips, behoort Megaman tot de drie grootse aanbieders in Duitsland. Op Europese schaal is Megaman, wat betreft het aanbod, de inventie en de specialisatie van spaarlampen, de nummer één. In 2007 leverde Megaman in Duitsland meer dan tien miljoen spaarlampen. Het assortiment van de wereldwijd actieve lampenproducent omvat vandaag de dag, wanneer alle varianten wattages en fittingen meegeteld worden, meer als 400 modellen. 

Al 20 jaar spaarlampen van Megaman

In 1994 werd Megaman opgericht in Hanau en de eerste spaarlampen onder de geregistreerde merknaam Megaman kwamen op de markt. In 20 jaar tijd ontwikkelt de spaarlamp zich van een vormeloze en voor vele lampen onbruikbare lichtbron, tot een hightech-product, dat een geschikte vervanging is voor bijna alle gloei-en halogeenlampen. Megaman voorziet zijn spaarlampen van vast amalgaam in plaats van vloeibaar kwik. Op deze manier bestaat er geen gevaar dat eventueel ongezonde kwikdampen ontsnappen wanneer een spaarlamp kapot gaat. 
Unieke technische ontwikkelingen bij Megaman
De ontwikkeling van nieuwe spaarlampen staan bij Megaman in verbinding met unieke technische vernieuwingen. Het brede assortiment van de lichtbronproducent bevat daarom speciale modellen, zoals dimbare en stralingsarme spaarlampen, reflector-spaarlampen of lampen met splinterbeveiliging en snelstart. Niet alleen de Megaman-producten zelf, maar ook hun ontwikkelings-en productieproces zijn milieuvriendelijk. De firma weet het geringe verbruik van grondstoffen, weinig fabricage-afval en het gebruik van milieuvriendelijke materialen op waarde te schatten.
DONKERE DAGEN: 10% extra korting op alles!

Lampen24 gebruikt cookies. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met deze cookies.