Pendellamp MIKADO

Productbeschrijving

Pendellamp MIKADO design Iris Kremer

Charme uit het verre oosten gepaard met de meest hoogwaardige materialen: de kaphelften uit Lunopal worden door twee koolstaven opgespannen. Het indirecte lichtaandeel in de richting van het plafond draagt bij aan een optische vergroting van de kamer. Door zijn afmetingen raden we een lengte tot het plafond aan van ca. 30 cm. Passende lichtbronnen van de nieuwste generatie worden meegeleverd. Deze kunt u door de juiste schakeldimmers traploos in helderheid regelen. De kap is afwasbaar.

Doordat uitsluitend hoogwaardige grondstoffen zijn gebruikt, zijn deze lampen kwalitatief zeer goed en hebben ze een lange levensduur. De veelal filigraan structuur van de onderdelen en het natuurlijke hout zijn met behulp van de nodige vakmanschap verwerkt tot een uniek lichtobject.

Lampenkap van Lunopal: Lunopal is wit transparant en doet denken aan fijn Japans papier. Het bestaat uit gecomprimeerde polycarbonaat-vezels, waarvan hoogwaardige lampenkappen worden gemaakt. Het volledig milieuvriendelijke materiaal is UV-bestendig en vergeelt niet. Lunopal heeft zich al vele malen bewezen op de markt.

U kunt kiezen uit de volgende houtsoorten:

Beuk: beuken groeien in inheemse bossen. Fijn geslepen, in de was gezet en geolied blijft zijn mooie uitstraling lange tijd bewaard.

Zwart gebeitst: zwarte houttinten worden vaak toegepast voor de accentuering van afzonderlijke verlichtingselementen. Domus past uitsluitend milieuvriendelijke beitsen op basis van alcohol toe. De afsluitende heldere laklaag geeft een duurzaam, matglanzend oppervlak.

 
art.nr.: 2600042X
Eigenschappen
Geproduceerd in Duitsland
lichtbron niet inbegrepen
Verzendtermijn:

Productvarianten

Kies een variant
Dit artikel is uitverkocht.
 293,90
incl. 21% BTW gratis verzending*
* binnen Nederland

Productdetails

Producent: DOMUS
Materiaal: Hout, Lunopal
Kleur: wit
Lengte: 64 cm
Breedte: 42 cm
Hoogte: 20 cm
Fitting: G9
Lichtbron: 2 x 75 W
Netspanning (V): 230
Voedingsspanning (V): 230
Dimbaar: ja
IP-Code: IP20
Beschermingssklasse: I
Energielabel: A++
Gewicht (kg): 1,2

Vergelijkbare producten

Laatst bekeken producten

Klantbeoordelingen

Pendellamp MIKADO
 

Pendellamp MIKADO

Artikelnummer: 2600042X
DONKERE DAGEN: 10% extra korting op alles!

Lampen24 gebruikt cookies. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met deze cookies.