»»Plafondventilatoren met verlichting

Plafondventilatoren met verlichting


Onze populairste producten binnen deze categorie

147 artikels

Sorteer op:
10% korting op alle hanglampen


Plafondventilatoren met verlichting - het draait hier om licht

Een plafondventilator met verlichting is een uiterst nuttige combinatie van vorm en functie. Deze fraaie blikvanger verspreidt licht en circuleert, indien gewenst, tegelijk de lucht in de woonruimte. Dat schept meteen een aangename sfeer in alle opzichten.

Plafondventilatoren met verlichting kunnen met een enkele aansluiting aan het plafond, op een originele en visueel aantrekkelijke manier, voor twee belangrijke functies tegelijk gebruikt worden. Dit is speciaal in kleine ruimten zeer nuttig. En voor zelfstandigen of freelancers die voor hun klanten een wachtruimte in hun bedrijfsruimte hebben, kan een plafondventilator met verlichting het optimale en esthetisch aantrekkelijke alternatief zijn voor een airconditioning.

Als er een behaaglijke en stijlvolle atmosfeer gewenst is, voor een verbluffend gunstige prijs, maar met de eenvoudigste middelen, dan is een plafondventilator met verlichting de juiste keuze. Vanwege hun veelzijdige uitstraling passen plafondventilatoren met verlichting in elk interieur en voorzien ze perfect in elke behoefte.

In ons veelzijdige aanbod aan ventilatoren heeft bijna elke plafondventilator met lamp een trekschakelaar om de ventilator aan en uit te schakelen en om te wisselen tussen drie verschillende snelheden. De lamp kan bediend worden met de normale lichtschakelaar of deels met een afstandbediening. Wij geven u graag advies m.b.t. al uw vragen over plafondventilatoren!

10% korting op alle hanglampen

Lampen24 gebruikt cookies. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met deze cookies.