»»Plafondventilatoren modern

Plafondventilatoren modern


Onze populairste producten binnen deze categorie

163 artikels

Sorteer op:
10% korting op alle hanglampen


Moderne plafondventilatoren voor een lekker woongevoel

Bij een plafondventilator denken veel mensen aan een nostalgische, maar noodzakelijke decoratie, die de koloniale tijd weer doet opleven. Dat is natuurlijk maar een van de vele mogelijke uitvoeringen van dit zeer nuttige inrichtingselement, want vanzelfsprekend zijn er ook modern uitgevoerde plafondventilatoren. Om deze reden kan ook een strakke en rechtlijnige interieurstijl niet zonder dit eenvoudige, maar geniale klimaatwonder.

Een moderne plafondventilator past, in roestvrij stalen uitvoering en met strakke vormgeving, moeiteloos in elke 'coole' ambiance. Bovendien zijn moderne plafondventilatoren met slechts drie rotorbladen bijna transparant en zorgen daarmee op een visueel zeer onopvallende manier voor een zachte luchtstroom in de ruimte die de gezondheid bevordert.

Vanzelfsprekend kunnen plafondventilatoren, in de moderne variant met geïntegreerde verlichting, ook als multifunctionele designlampen de aandacht trekken. En bij ongewoon vormgegeven rotorbladen van moderne plafondventilatoren besef je pas bij de tweede blik dat achter dit futuristische kunstwerk aan het plafond een effectief luchtcirculatiesysteem schuil gaat.

Moderne plafondventilatoren verbinden op stijlvolle wijze de eigentijdse wooncultuur met jarenlang bewaarde technologie en dat maakt ze tot chique blikvangers.

10% korting op alle hanglampen

Lampen24 gebruikt cookies. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met deze cookies.