»»Kerst-2012

Gaat er al een lampje branden? Ontdek actuele thema’s uit de wereld der verlichting

Zoekt u soms ook in de maanden november en december wanhopig naar kerstverlichting, die niet ook al bij de buren en de rest van de straat hangt? Kijkt u ook voortdurend naar mogelijkheden om energie te besparen en zodoende meer geld over te houden voor leuke dingen? Vindt u het ook zo gezellig om op lange en zwoele zomeravonden lekker lang en sfeervol buiten te zitten? Bent u zomers ook opzoek naar verkoeling? Wordt het bij u in de tuin ook zo donker in het huis en in de tuin als de herfst begint?

Met de themawereld van Lampen24.nl blijft u altijd op de hoogte van de nieuwste trends uit de wereld der verlichting. Het hele jaar door houden wij voor u actuele thema’s rondom het licht tegen het licht. Wij geven onder andere tips hoe u energie kunt besparen, zomers koel kunt blijven en hoe u veilig en gezellig de donkere tijd van het jaar kunt doorkomen.

Wilt u niets missen uit de lampenwereld? Wij lichten u met genoegen in.

U wilt automatisch op de hoogte gehouden worden over de actuele trends binnen de wereld der verlichting? Meldt u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

 
DONKERE DAGEN: 10% extra korting op alles!

Lampen24 gebruikt cookies. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met deze cookies.