Awards, waar wij trots op zijn

De grote prijs van het Duitse mkb (Der Große Preis des Mittelstandes)

De erkenning voor hetgeen wij gepresteerd hebben brengt ons vreugde en dankbaarheid. Zo weten wij, dat wij op het juiste pad zijn onze klanten te enthousiasmeren. Één van de grootste awards voor ons is daarom de klanttevredenheid, die door onze klanten dagelijks wordt bevestigd.

Awards maken trots. Zij laten zien, dat hard werken tot succes leidt. Het succesverhaal van Lampenwelt GmbH bevat enkele van de meest prestigieuze prijzen voor het bedrijfsleven.

In 2009 sleepte Lampenwelt de prijs voor de ondernemer van het jaar in haar eigen regio (Kreis Vogelsberg) binnen.

In 2010 was Lampenwelt finalist bij de grote prijs van het Duitse midden- en kleinbedrijf. Tot deze onderscheiding leidde een verdrievoudiging van de omzet in het crisisjaar 2009. Lampenwelt (toen nog zonder Lampen24.nl) werd uitgeroepen tot de grootste lampen webwinkel van Europa, de lampen webshop met het grootste aantal bezoekers.

In 2012 won Lampenwelt de grote prijs van het Duitse MKB (der Große Preis des Mittelstandes). Aan deze prestigieuze prijs ging wederom een enorm groei (meer dan 100% per jaar) en het creëren van nieuwe banen vooraf.

Sinds 2014 is Lampenwelt (en Lampen24.nl) officieel als kwalitatief bedrijf gecertificeerd door het Duitse TÜV volgens DIN EN ISO 9001:2008. Met deze certificering geldt de interne bedrijfsstructuur als efficiënt, klant- en medewerker-vriendelijk en duurzaam.

In 2015 ontving Lampenwelt.de (en Lampen24.nl) de titel 'Leitbetrieb Deutschland'. Dit is gebaseerd op de service en het initiatief wat Lampenwelt.de heeft getoond. Met deze Award kunnen klanten en zakelijke partners van Lampenwelt.de zien hoe service en klantvriendelijkheid bij ons bovenaan staat.

Ontvang € 10 korting

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

€ 10 korting

Bij een minimale uitgave van € 75. Niet geldig in combinatie met andere acties.