»»Werkplaats & handlampen

Werkplaats & handlampen


Onze populairste producten binnen deze categorie

62 artikels

Sorteer op:
10% korting op alle hanglampen


Gegarandeerde veiligheid door werklampen en draaglampen

Overal waar met de hand wordt gewerkt, is optimale verlichting door middel van werklampen en draaglampen een voorwaarde om veilig te kunnen werken en tot goede resultaten te komen. Hierbij maakt het niet uit, of iemand zijn eigen kantoorruimtes in het kader van renovatie een make-over wil geven, of dat iemand zijn personeel er op uit stuurt om professionele diensten aan derden te verlenen. Werklampen en draaglampen zijn overal een vereiste, waar gehakt wordt en waar spaanders vallen.

Terwijl werklampen vooral neergezet worden of aan bestaande haken op de werkplek worden opgehangen, moeten draaglampen, buiten het feit dat ze goed moeten verlichten, ook een handig ergonomisch verantwoord design hebben. Handige draaglampen zijn bovendien zo gemaakt, dat ze ook kunnen dienen als vaste werklamp of als mobiele hanglamp.

Voordat u een werk- of draaglamp koopt, is het heel zinvol om over de stroomvoorziening na te denken. Want: Als op een werkplek namelijk geen elektriciteit beschikbaar is, moeten batterijen, accu's of mobiele generatoren worden ingezet. Het beste is natuurlijk wanneer de voorraad werklampen en mobiele verlichting op alles is voorbereid.

10% korting op alle hanglampen

Lampen24 gebruikt cookies. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met deze cookies.