»»Winkelverlichting

Winkelverlichting


Onze populairste producten binnen deze categorie

139 artikels

Sorteer op:


Winkelverlichting voor een beter verkoopresultaat

Om de producten in een verkoopruimte zo attractief mogelijk te presenteren, moet u die spreekwoordelijk in het juiste licht plaatsen. Dat lukt met de juiste winkelverlichting. Winkelverlichting bestaat uit verschillende onderdelen. Ten eerste de algemene verlichting. Dat is het deel van de winkelverlichting dat voor de basisverlichting van de winkel zorgt.

Lichtbronnen voor winkelverlichting

De algemene winkelverlichting kan gerealiseerd worden door onder andere downlights c.q. inbouwspots of hanglampen. Daarnaast kunnen downlights in het kader van winkelverlichting ook uitstekend gebruikt worden voor gerichte verlichting van producten - bijvoorbeeld om klanten opmerkzaam te maken op speciale aanbiedingen. Ook kunnen opbouwlampen, hanglampen of de zogenoemde displayverlichting voor shopverlichting gebruikt worden. In elk geval moet winkelverlichting voor een goede lichtverdeling zorgen en een aangename sfeer scheppen. Bovendien moeten potentiële klanten liefst vaste klanten worden.

Etalage, entree, kassa: de diversiteit van winkelverlichting

Tot een winkelverlichting behoort meestal ook een etalageverlichting en een passende verlichting bij de ingang. Juist bij de ingang zorgt een aangename winkelverlichting ervoor dat de koper een positieve eerste indrukt krijgt. Als de winkelverlichting te kil en steriel is, kan dit het koopgedrag van klanten misschien negatief beïnvloeden. Een goed doordachte winkelverlichting kan daarentegen het koopgedrag van klanten positief beïnvloeden.

Verder is de winkelverlichting van groot belang in de omgeving van de kassa omdat klanten daar vaak op zoek zijn naar passend kleingeld. Om fouten bij de kassa te vermijden en om zowel de klanten als de medewerkers het best mogelijke zicht te geven, dient hier een toereikende winkelverlichting aanwezig te zijn.

Lampen24 gebruikt cookies. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met deze cookies.