Hanglampen Jasna hebben een vrolijk jasje

10586_Collagen_Blog_750x750_2

Kleur of geen kleur?

De stoffen hanglampen Jasna maken iedere ruimte vrolijk. De hanglampen zijn er in de opvallende kleuren groen, oranje en roze. Maar voor de liefhebbers van neutrale kleuren, is de pendellamp er ook in het zwart of wit. Soms kan het verstandig om te kiezen voor zwart of wit. Zeker als je al veel kleurrijke objecten in je interieur hebt staan, kan de inrichting ‘too much’ worden. Het wordt dan een beetje te druk. Maar is het interieur nog aan de saaie kant? Dan kan een knaloranje Jasna net dat beetje kleur geven, waar je kamer om vraagt.

10586_Collagen_Blog_750x750_4

“De textiele hanglampen springen in het oog door de dubbele kap”

Jasna is leverbaar in twee verschillende vormen; de zogeheten cilindrische vorm en de meer pyramide-achtige vorm. De textiele hanglampen springen in het oog door de dubbele kap. De binnenste kap is verantwoordelijk voor de kleur en maakt de lampen bovendien robuust. De buitenste kap is van dun en transparant textiel gemaakt, waardoor de gekleurde binnenste kap duidelijk naar voren komt. De dubbele kap zorgt voor bijzondere lichteffecten. Zelfs als de lamp niet brand is het een leuk object voor het oog!

10586_Collagen_Blog_750x750_1

Wij houden van oranje

Veel Nederlanders houden van oranje. Ook diegenen die niet van voetbal houden. De kleur oranje is erg populair in Nederland en nauw met ons kleine kikkerlandje verbonden. De oranje Jasna speelt hier met haar oranje kap en oranje snoer goed op in!

Decoratief, flexibel en spaarzaam

De stoffen pendellamp is niet alleen decoratief, maar ook erg flexibel. Jasna is gemakkelijk in hoogte te verstellen, zodat je niet tegen de lamp hoeft te lopen. Bovendien doet de hanglamp niet moeilijk op het moment dat de lichtbron het loodje er bij neerlegt. De hanglamp heeft namelijk traditionele E27 fitting, waar naast ouderwetse gloeilampen, ook spaarlampen en LED lichtbronnen ingedraaid kunnen worden. De lamp wordt overigens standaard met energiezuinige en peervormige ledlamp geleverd. Hierdoor zal het peertje niet snel moeten worden vervangen en zal de energierekening wel eens een meevaller kunnen worden. Aan de lamp zal het niet liggen!

 

Groen moet je doen! Groen is een heel natuurlijke kleur en een goed alternatief voor als je oranje of roze net iets te veel van het goed vindt. Groen is goed te combineren met zwart en wit, maar ook met rood. Rood en groen zijn namelijk complemenaire kleuren, dat betekent dat ze elkaar aanvullen.

Groen kan je goed doen!

Groen is een heel natuurlijke kleur en een goed alternatief voor als je oranje of roze net iets te veel van het goed vindt. Groen is goed te combineren met zwart en wit, maar ook met rood. Rood en groen zijn namelijk complemenaire kleuren, dat betekent dat ze elkaar aanvullen.

Over de auteur

Als verantwoordelijke voor Lampen24.nl (onderdeel van het Duitse Lampenwelt GmbH) ben ik begin 2015 begonnen met bloggen. Als ‘lampenverkoper’ schrijf ik vanzelfsprekend over thema’s rondom verlichting, maar ook over aanverwante thema’s. Naast het geven van tips, hoop ik mijn lezers tevens te vermaken. Feedback is zeker welkom!

Gerelateerde berichten

2 reacties

 1. Karel

  Hoi Daan, ik kom hier toevallig op terecht… ziet er vrolijk en kleurrijk uit!
  Ik zoek iets wat ik in mijn hoofd heb, om de peertjes eens van het plafond te verwijderen, na een jaar in het nieuwe appartement, maar dat blijkt gewoon niet te bestaan, terwijl ik denk dat het een te gek idee zou zijn. Kunnen we daar een keer over brainstormen? Misschien brengen we dan wel eens iets nieuws op de markt!!!

  Mail jij mij?

  Groetjes, Karel Scheffer

  Beantwoorden
  • Daan Groot

   Hoi Karel,

   Op maandag 7 maart heb ik in een persoonlijke e-mail op je commentaar gereageerd.
   Ik hoop dat deze mail goed bij je is aangekomen en dat je een oplossing hebt kunnen vinden.

   Zo nee dan ben ik via de klantenservice te bereiken.

   Hartelijke groeten,
   Daan Groot

   Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.