Aurela Made in Germany is een echte allrounder

LED-vloerlamp Aurela heeft hoogstaande kwaliteiten. Flexibel als zij is, zorgt zij voor een productieve werkdag, maar ook voor een ontspannen avond.

LED-vloerlamp Aurela heeft hoogstaande kwaliteiten. Flexibel als zij is, zorgt zij voor een productieve werkdag, maar ook voor een ontspannen avond.

“Aurela lijkt verdacht veel op een kantoorlamp en dat is het eigenlijk ook. Maar Aurela kan ook in de woonkamer! Het design is wellicht niet zo spannend als een lamp van een Italiaanse ontwerper. De lamp is namelijk typisch Duits, dus een degelijk design gecombineerd met een hoogwaardige afwerking.”

Aurela heeft het:

  Sfeervolle verlichting versus productief (dag-)licht
  Directe versus indirecte verlichting
  Draaibare elementen voor lichteffecten naar eigen wens
  Een afstandsbediening om de lichtkleur te veranderen
  Een lichtstroom van maar liefst 4278 Lumen
  Innovatief design van aluminium in fijn gestructureerde zilverkleur
  Made in Germany, een bewijs van kwaliteit
  Aurela is er als vloerlamp, hanglamp en plafondlamp in het wit en grijs

 

23285_Blog_Leuchtenarten

Aurela is erg sfeergevoelig

De innovatieve design-lamp Aurela bezit een zogenoemd COLOR CONTROL-systeem, waardoor de lichtkleur met de bijgeleverde afstandsbediening naar believen kan worden veranderd tussen sfeervol warm-wit licht (2.700 Kelvin) en productief daglicht (5.700 Kelvin). Verlichting heeft immers verschillende functies voor verschillende omstandigheden. Bij het werken of studeren heb je meestal behoefte aan voldoende (dag-)licht, zodat je alles goed genoeg kunt zien en productief kunt werken. Met een lichtstroom van tot wel 4.278 lumen zorgt Aurela voor de nodige basisverlichting. Doordat de LED-panels tot wel 170° gedraaid kunnen worden, is zij tevens zeer geschikt als werkplekverlichting. Na een intensieve werkdag bewijst Aurela haar aanpassingsvermogen en zorgt voor aangename sfeerverlichting. Met de handige afstandsbediening dim je vanuit je luie stoel de lichtintensiteit en de lichtkleur. De draaibare LED-panels kunnen zo gedraaid worden, dat zij voor fraaie lichtaccenten op de muur zorgen en niet in de ogen schijnen. Lekker ontspannen dus, bijvoorbeeld met een goed glas wijn, Spaanse tapas en muziek van Buena Vista Social Club.

23285_Blog_Lichtfarben

 

Aurela mag zich laten zien

Aurela lijkt verdacht veel op een kantoorlamp en dat is het eigenlijk ook. Maar Aurela kan ook in de woonkamer! Het design is wellicht niet zo spannend als een lamp van een Italiaanse ontwerper. De lamp is namelijk typisch Duits, dus een degelijk design gecombineerd met een hoogwaardige afwerking. Aurela eist niet alle aandacht op en past daarom goed in verschillende interieurs, van modern design tot klassiek. Het rustige karakter van de lamp zorgt ervoor dat de focus beter op andere voorwerpen komt te liggen.

Over de auteur

Als verantwoordelijke voor Lampen24.nl (onderdeel van het Duitse Lampenwelt GmbH) ben ik begin 2015 begonnen met bloggen. Als ‘lampenverkoper’ schrijf ik vanzelfsprekend over thema’s rondom verlichting, maar ook over aanverwante thema’s. Naast het geven van tips, hoop ik mijn lezers tevens te vermaken. Feedback is zeker welkom!

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.