Klassiek zilver Made in Germany kan altijd

Hanglamp Made in Germany Cara met bladzilver kleur

De LED-hanglamp Cara afgewerkt met de kleur bladzilver is een lust voor het oog. De drie metalen ringen zijn draaibaar, waardoor de lamp telkens kan worden veranderd in een ander kunstwerk.

De kleur zilver is eigenlijk nooit uit de mode en kan dus altijd. Zilver is een elegante en tegelijkertijd neutrale kleur.  In tegenstelling tot bijvoorbeeld goud is zilver heel goed te combineren met andere kleuren. Onze eigen Duitse lampen in klassiek bladzilver spelen daar goed op in: de armaturen hebben een modern doch tijdloos design; zijn hoogwaardig en duurzaam; en kunnen het goed vinden met andere kleuren.

Tafellamp Made in Germany Malu met bladzilver kleur

Met de nieuwste mode mee rennen?

Elk seizoen zijn er weer nieuwe trendkleuren. Net zoals bij een stadsbus, waar mensen in- en uitstappen, is dat ook bij modekleuren het geval, nieuwe trendkleuren doen hun intrede en andere raken uit. De meeste kleuren komen in een cyclus van een x aantal jaar weer helemaal terug. Wie altijd up to date wil blijven, kan dat duur komen te staan. Elk jaar een paar nieuwe kledingstukken kopen is voor velen nog wel te doen, maar telkens het interieur vervangen is echt een dure grap. Zo kan de mode voor het inrichten van een huis een waar probleem zijn. Maar dat hoeft niet per se!

Hanglamp Made in Germany Cara met edele bladzilver kleur

Rustig meelopen met zilver!

Een oplossing voor het ‘modeprobleem’ is te vinden in neutrale kleuren. Over het algemeen gelden zwart, wit en grijstinten (dit zijn strikt genomen alle tinten tussen zwart en wit) als niet uitgesproken kleuren die makkelijk samen gaan met andere kleuren. Volgens veel kleurexperts zijn dit dan ook geen kleuren. In ieder geval zijn deze niet echte kleuren goed te combineren en tamelijk onafhankelijk van de mode. Wie dus zijn rust wil hebben en niet buiten de pas wil lopen, doet er dus goed aan deze tinten veelvuldig in het interieur te laten terug komen. Aangezien zilverkleur ook als grijstint kan worden beschouwd is deze kleur uitermate geschikt voor een interieur dat zowel tijdloos als trendy kan zijn. Hier komen Duitse armaturen van bladzilver goed van pas!

Wandlamp Made in Germany Xalu met bladzilver kleur

Onze lampen van bladzilver hebben vele voordelen

 Made in Germany
 Bijzondere lichteffecten
 Hoogwaardig materiaal
 Voorzien van LED verlichting
Modern design, goed combineerbaar en tijdloos
 Voor elke verlichtende functie een passende lamp

Hanglamp Made in Germany Malu met bladzilver kleur

 

Over de auteur

Als verantwoordelijke voor Lampen24.nl (onderdeel van het Duitse Lampenwelt GmbH) ben ik begin 2015 begonnen met bloggen. Als ‘lampenverkoper’ schrijf ik vanzelfsprekend over thema’s rondom verlichting, maar ook over aanverwante thema’s. Naast het geven van tips, hoop ik mijn lezers tevens te vermaken. Feedback is zeker welkom!

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.