Wandlampen Made in Germany zijn bepaald geen muurbloempjes

Ieder huis kent ze wel, gapende ruimtes en kale muren. Sommige muren in huis blijven onbenut, donker en saai, doordat hier gewoonweg geen meubel of schilderij past of tot zijn recht komt. Het ene huis heeft meer hindernissen voor het interieur dan andere. Vervelende stoorzenders zijn vaak rare hoeken, schuine of iets te lagen muren, verwarmingselementen of stopcontacten. Stuk voor stuk staan ze het inrichten van de woning in de weg. Het lijkt soms wel alsof architecten pestkoppen zijn. Een prima oplossing voor gapende ruimtes, die in het duister tasten, zijn wandlampen die de muur verfraaien. Met de Duitse wandlampen van onze eigen collectie worden drie vliegen in één klap geslagen: de kale wand wordt eindelijk benut, het is minder donker in huis en er hangt echt iets fraais aan de muur!

6722143-a

De voordelen van Duitse wandlampen op een rij

  Made in Germany
  Voorzien van LED verlichting
  Hoogwaardig materiaal
  Fraaie kleuren
  Modern design, no-nonsens
  Mooie lichteffecten
  Ruimtebesparend

Pareltje, pareltje aan de wand…

De Duitse wandlampen van Lampenwelt.com zijn exclusief en vormen een verrijking van iedere wand. Een (doorzon)woning (bijvoorbeeld in een Vinex-wijk) wordt vaak als volgt van verlichting voorzien: één plafondlamp per kamer, een hanglamp voor boven de eettafel, een staande lamp voor in de hoek van de woonkamer en een paar tafellampen als sfeervolle aanvulling. Wandlampen worden hierbij vaak over het hoofd gezien. Dat is jammer, want juist deze armaturen hebben vele mogelijkheden. Wandlampen verrijken het interieur op plaatsen waar anders geen lamp of ander meubelstuk past. De wandlampen van Lampenwelt.com zijn van Duitse kwaliteit, voorzien van energiebesparende led verlichting en hebben bijzondere lichteffecten.

Hoogwaardige LED-wandlamp Mira, klassiek zilver 6722104

 

Wand het oog wil ook wat

Iedere lamp schijnt in een bepaalde richting, het licht moet namelijk ergens heen. Sommige lampen, zeker als het aantal lumen (lichtsterkte) hoog is, kunnen vervelend in de ogen schijnen. De wandarmaturen van Lampenwelt.com hebben zijn zo ontworpen dat het licht naar boven, naar beneden en/of tegen de muur schijnt. Via de wand zorgt de lamp voor een aangename en bijzondere lichtuitstraling. Iedere wandlamp kent zijn eigen lichteffect. Zodoende kunnen er in de woonkamer, slaapkamer of bijvoorbeeld in de hal spectaculaire lichteffecten worden gezet. Het is daarbij mogelijk bepaalde objecten te verlichten en “in het zonnetje te zetten”. Sommige wandlampen zijn uitermate geschikt als schilderijverlichting of het in de spotlights zetten van andere kunstvoorwerpen.

6722147_011

 

Over de auteur

Als verantwoordelijke voor Lampen24.nl (onderdeel van het Duitse Lampenwelt GmbH) ben ik begin 2015 begonnen met bloggen. Als ‘lampenverkoper’ schrijf ik vanzelfsprekend over thema’s rondom verlichting, maar ook over aanverwante thema’s. Naast het geven van tips, hoop ik mijn lezers tevens te vermaken. Feedback is zeker welkom!

Gerelateerde berichten

8 reacties

 1. w de jong

  geweldig wat een mooie led lampen.moet een heel huis met verlichting klaar maken kom hier zeker terug.

  Beantwoorden
 2. Wilma

  Ik zoek lampen voor aan de wand in de badkamer
  Richtbaar naar boven en naar beneden met voldoende lichtopbrengst

  Beantwoorden
  • Daan Groot

   Goedendag Wilma,

   Hartelijk dank voor uw reactie!

   Ik heb uw vraag vorige week doorgegeven aan onze klantenservice. Hopelijk was het antwoord van onze klantenservice bevredigend voor u.

   Voor de rest kan ik u deze wandlamp aanbevelen: http://www.lampen24.nl/Glanzende-LED-wandlamp-Kiana.html. Deze geeft veel licht naar beneden, maar ook licht naar boven.

   Hartelijke groeten,
   Daan Groot

   Beantwoorden
  • Daan Groot

   Goedendag,

   Hartelijk dank voor uw reactie!

   Buitenverlichting op zonne-energie is standaard met ingebouwde LED’s. Helaas zijn er geen solarlampen waar bijvoorbeeld een ander peertje in te draaien is.

   Hartelijke groeten,
   Daan Groot

   Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.