• Design hanglamp Synapse met RGB-LEDs-6030143X-01
 • Design hanglamp Synapse met RGB-LEDs-6030143X-01
 • Design hanglamp Synapse met RGB-LEDs-6030143X-01
 • Design hanglamp Synapse met RGB-LEDs-6030143X-01
 • Design hanglamp Synapse met RGB-LEDs-6030143X-01
 • Design hanglamp Synapse met RGB-LEDs-6030143X-01
New Nieuw in ons assortiment
Luceplan

Design hanglamp Synapse met RGB-LED's

art.nr.: 6030143X

 • LED-technologie
 • Premium kwaliteit
A+ Vanaf 

Regular Price: € 2.252,90

Special Price € 1.937,90

Dit artikel is uitverkocht

* Required Fields

Productdetails

Energie-efficiëntieklasseA+

Productbeschrijving

Effectieve decoratieve verlichting met design hanglamp Synapse

Hanglampen kunnen vrij gewoon en stereotiep zijn, maar ook extravagant en uniek. De design hanglamp Synapse behoort duidelijk tot de laatste, omdat hij gewoon niet eenvoudig of normaal is. Hij zet onze voorstelling van een conventionele hanglamp op zijn kop. Een van de redenen hiervoor is dat het minder om een pure verlichtingsobject gaat, maar om een element dat deel uit lijkt te maken van het interieur van de architectuur. Synapse kan bijvoorbeeld als een soort lichtgevende scheidingswand worden gebruikt, die de kamer een unieke uitstraling geeft. Als je de vorm en de naam van de design hanglamp bekijkt, kun je niet anders dan tot de conclusie komen dat er hier zeker een nauwe verbinding is. Synapsen zijn namelijk de neurale verbindingen van zenuwen en andere cellen. Dit tast het modulaire ontwerp optisch heel goed aan, omdat net als de synapsen in het menselijk brein en lichaam de individuele elementen met elkaar verbonden zijn, zodat ze met elkaar communiceren.
Wat het lichteffect betreft, wordt een netwerk van indirect licht gecreëerd dat in veel heldere kleuren kan schijnen. Het bijzondere aan de hanglamp is dat de afzonderlijke elementen op een zeer vertakte manier met elkaar zijn verbonden, en dat het ene element altijd in geroteerde vorm tegenover het andere zit. De RGB LED lichtbronnen zitten aan de binnenkant van de afzonderlijke elementen, waarbij het licht altijd de achterkant van het tegenovergestelde element verlicht. Dit ontwerp betekent echter ook dat je nooit een enkele lamp rechtstreeks ziet, maar altijd alleen zijn indirecte effect ervaart. Dit zorgt voor een unieke gezelligheid in de woonkamer, maar nodigt ook uit om in de gastronomische en commerciële plekken te blijven hangen en de lamp te bewonderen. Het feit dat de RGB-LED's in veel kleuren kunnen schijnen, vergroot de aantrekkelijkheid van deze lamp nog meer. Met de meegeleverde afstandsbediening kan de lichtkleur naar wens worden ingesteld.
De individuele elementen kunnen naar wens met elkaar worden verbonden, zodat niet alleen een enkele uiterlijk mogelijk is, maar ook hele individuele opstellingen kunnen worden gerealiseerd. De hanglamp is verkrijgbaar in twee varianten:
- met 24 elementen, die allemaal een RGB-LED aan de achterkant hebben
- met 24 elementen, waarvan er 16 een RGB-LED aan de achterkant hebben en de overige 8 elementen zonder lichtbron worden geleverd. Op deze manier kunnen nog meer individuele constellaties van licht en schaduw worden geconstrueerd.

Energieklasse

A++ A+ A B C D E

 • vooruitbetaling
 • rembours

Vragen & antwoorden

Stel als eerste een vraag

Beoordelingen

Beoordeel als eerste een product

Wij helpen u graag!

+31 (0) 50 - 211 0 211

Stuur een bericht

Ma t/m Do 08-18 / Vr 08-17 uur

 • Makkelijk betalen met iDEAL
 • Gratis verzending vanaf € 50
 • Veilig winkelen

Ontvang € 10 korting

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

€ 10 korting

Bij een minimale uitgave van € 75. Niet geldig in combinatie met andere acties.