»»Kerst bij Lampen24.nl

Stralende kerstdagen – Maak de kerst gezellig met sfeervolle kerstverlichting

Op een koude en donkere winteravond verheugt iedereen zich om thuis te komen. Lekker met een warme kop thee op de bank zitten. Een gezellige sfeer voor het kerstfeest komt eerst met sfeervolle kerstverlichting. Het verrijkt de rest van de kerstversiering, bijvoorbeeld zelfgemaakte decoratie voor in de kerstboom. Of het flakkerende licht van led-kaarsen, betoverende lichtkettingen, mooie kerststerren en stralende kerstboomverlichting: Verlichting laat de kersttijd leven en zorgt voor extra gezelligheid tussen de vier muren.

Waar wordt kerstverlichting gebruikt?

 

Kerstverlichting voor binnen

Of het nou om raamverlichting, commode, tafel of kerstboom verlichting gaat: de decoratie voor binnen is veelzijdig. In elk huis is er zeker een hoek of plek waar mooie kerstdecoratie te zien is, het verlichtende plekje in huis. Ook wanneer er wat minder plek beschikbaar is, kan er met kerstverlichting feestelijk versierd worden, om zo een gezellige sfeer te creëren. Misschien wel naast de bank of op een bijzettafel?

Kerstverlichting voor buiten

Dat is niet alles, kerstversiering kan ook voor buiten zeer uitnodigend werken. Wanneer voetgangers langs lopen en in direct in een kerststemming komen. Vanwege dat uw huis zo gezellig versierd is. Of het nu aan de gevel, op het balkon of op de trap versierd is, de gezelligheid straalt er vanaf. Dit kan in de vorm van een lichtfiguur in de sneeuw of door een lichtketting. Kerstverlichting voor buiten is ook zeer veelzijdig net als voor binnen.

Een overzicht van veelzijdige kerstdecoratie

De verlichting voor kerst is oneindig en het is meer dan alleen een accessoire voor de kerstboom. Elk jaar verschijnen er nieuwe verrassende artikelen. Deze artikelen geven een hele nieuwe vorm aan de traditionele kerstverlichting, hierdoor ontstaan er nieuwe mogelijkheden. Bijvoorbeeld de diversiteit van de lichtfiguren, dankzij de compacte en langdurige led-technologie. Ontdek de meest populairste vormen van de kerstdecoratie samen met Lampen24.nl.

 

Kerststerren: fraaie decoratie voor achter het raam

Bij thuiskomst op een koude winteravond wordt er al snel gedacht aan een lekker warm en sfeervol huis. Vooral wanneer buiten de gezelligheid al door de raamdecoratie te zien is. Dan wordt de wens naar gezelligheid en wat warms alleen maar groter. Kerststerren zijn de sterren, die op de vensterbanken staan of die voor de ramen hangen. Een eindeloze vorm en kleur mogelijkheden geven de sterren ons. Precies goed om zo uw eigen gewenste kerstster te kiezen.

Kerststerren
Kerststerren
 
Kerststerren
 
Kerststerren

Lichtbogen: natuurlijke en sfeervolle kerstdecoratie van hout

Kerstdecoratie van hout heeft direct een gezellig en traditioneel karakter. Het versterkt de warmte, gezelligheid en comfort in de woonkamer, keuken of in de gang. Daarnaast kan hout op een fantasierijke manier gebruikt worden. Een van de mooiste voorbeelden hiervan is de traditionele lichtboog uit het Ertsgebergte. Deze kan als decoratie voor het raam staan, binnen creëert het gezelligheid en voor buiten geeft het een uitnodigend gevoel.

 

Lichtbogen
 
LED-lichtpiramides

Lichtslingers zetten de kerstboom of veranda in het zonnetje

Lichtslingers zijn er voor binnen en buiten, voor de kerstboom of veranda. In de vorm van kaarsen, sterren, ijspegels en sneeuwvlokken. Geen ander decoratiestuk is zo individueel als de lichtketting. De lichtslingers is namelijk het gehele jaar door een favoriete decoratie. De langdurige led lichtbronnen zorgen ervoor dat er lang genoten kan worden van de lichtketting.

Lichtslingers
Lichtslingers
 
Lichtslingers
 
Lichtslingers

Led-kaarsen zorgen voor sfeervol doch veilig licht

Het is nog nooit zo makkelijk geweest om uw eigen kerstverlichting compleet te maken met kaarsverlichting. Dit kan zonder brandgevaar of brandwonden. Led-kaarsen hebben geen grenzen en kunnen het hele jaar door gebruikt worden. Takken, knutsels of bladeren kunnen zonder zorgen in de buurt van led-kaarsen neergelegd worden. Je hoeft de kaarsen niet meer in de gaten te houden, deze kunnen dag en nacht branden. Met led-kaarsen hoeven wij gelukkig niet bang te zijn voor onaangename waxvlekken in het tapijt of op het meubilair.
LED-kaarsen

Kunst kerstbomen: echt een goed alternatief voor de echte kerstboom

Het jaarlijkse zoeken naar de juiste kerstboom geeft vele mensen nu al een onbehaaglijk gevoel. Velen stressen al voor het lastige transport van de boom. Anderen stellen zich weer de vraag, wanneer zal ik nu de kerstboom kopen? Wanneer staat de boom op haar mooist in de woonkamer? Hoeveel dagen van te voren zal ik de boom gaan optuigen? Hoelang blijft de kerstboom nog mooi? Deze stressende vragen zijn er niet meer met kunst kerstbomen. Deze wordt gewoon elk jaar weer van de zolder gehaald en versierd. De kunstige kerstboom verliest haar pracht niet.
Kerstbomen

Verlichte kerstfiguren zorgen voor leven in de brouwerij

De led-verlichtingstechnologie heeft het op vele verschillende manieren mogelijk gemaakt: lichtfiguren. De kleinen leds bevinden zich in de vossen, eekhoorn, honden en natuurlijk ook de kerstmannen en rendieren. De lichtbronnen hoeven niet vervangen te worden en het led licht heeft een lange levensduur.
Kerstfiguren buiten
Kerstfiguren buiten
 
Kerstfiguren buiten

Lichtslingersystemen: flexibel met kerstverlichting

Lichtslinger systemen bieden een eindeloze combinatie mogelijkheden aan. Hierdoor wordt het stukken makkelijker om de kerstverlichting te laten branden. Naar eigen smaak en stijl kunt u uw kerstverlichting elke keer weer anders combineren. Of zelfs nieuwe elementen toevoegen, zoals een lichtnet en een slinger samen. Dit alles is zoveel makkelijker doordat deze gemakkelijk met elkaar verbonden kunnen worden.
LichtslingersystemenLichtslingersystemen
Stecksystem Chrissline-Combi
 
Systeem 24 LED
 
Konstsmide 24V LED

Reserve-lampen: wanneer  niet alles meer brandt!

Reserve-lampen
 

Door de jaren heen is die ene speciale lichtslinger uw favoriet geworden. Deze wilt u dan het volgende jaar natuurlijk weer gaan gebruiken. Bij het aansluiten van de lichtslinger valt het op dat niet alle lampjes meer branden. In plaats van een compleet nieuwe lichtslinger kunt u ook kiezen voor reserve lampjes. Kijk bij de reserve lampen om de juiste te vinden voor uw lichtslinger.

Reserve-lampen
DONKERE DAGEN: 10% extra korting op alles!

Lampen24 gebruikt cookies. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met deze cookies.