»»»Awards, waar wij trots op zijn

Awards, waar wij trots op zijn


Thomas en Andreas Rebmann nemen de grote prijs van het Duitse MKB in ontvangst

De Erkenning voor hetgeen wij gepresteerd hebben brengt ons vreugde en dankbaarheid. Zo weten wij, dat wij op het juiste pad zijn onze klanten te enthousiasmeren. Een van de grootste awards voor ons is daarom de klanttevredenheid, die door onze klanten dagelijks wordt bevestigd.


Awards maken trots. Zij laten zien, dat hard werken tot succes leidt. Het succesverhaal van Lampenwelt GmbH bevat enkele van de meest prestigieuze prijzen voor het bedrijfsleven.

In 2009 sleepte Lampenwelt de prijs voor de ondernemer van het jaar in haar eigen regio (Kreis Vogelsberg) binnen.

In 2010 was Lampenwelt finalist bij de grote prijs van het Duitse midden- en kleinbedrijf. Tot deze onderscheiding leidde een verdrievoudiging van de omzet in het crisisjaar 2009. Lampenwelt (toen nog zonder Lampen24.nl) werd uitgeroepen tot de grootste lampenwebwinkel van Europa, de lampenwebshop met het grootste aantal bezoekers.

In 2012 won Lampenwelt de grote prijs van het Duitse MKB (der Große Preis des Mittelstandes). Aan deze prestigieuze prijs ging wederom een enorm groei (meer dan 100% per jaar) en het creëren van nieuwe banen vooraf.

Sinds 2014 is Lampenwelt (en Lampen24.nl) officieel als kwalitatief bedrijf gecertificeerd door het Duitse TÜV volgens DIN EN ISO 9001:2008. Met deze certificering geldt de interne bedrijfsstructuur als efficiënt, klant- en medewerker-vriendelijk en duurzaam.

 

DONKERE DAGEN: 10% extra korting op alles!

Lampen24 gebruikt cookies. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met deze cookies.