Ons huismerk Lampenwelt.comKwaliteitsproducten, geproduceerd in opdracht van Lampenwelt GmbH & Co. KG – dat zijn de lampen van het merk Lampenwelt.com.


Lampenwelt is met Lampenwelt.de de grootste en toonaangevendste internetwinkel op het gebied van lichtbronnen en lampen. Bijna 70.000 positieve beoordelingen van klanten via het onafhankelijke beoordelingsportaal eKomi in Duitsland en Trustpilot in Nederland bewijzen, dat het unieke assortiment van meer dan verlichtingsproducten door een zeer erkende en vakkundige klantenservice wordt overvleugeld. Wij hebben niet alleen veel kennis op het gebied van lampen. Tevens verkopen wij met onze kennis al meer dan 10 jaar onze zelfgeproduceerde producten onder de naam Lampenwelt.com. Dit heeft geleid tot lampen met een uitstekende prijskwaliteitsverhouding.

Modern in design & techniek: lampen van onszelf, lampen van Lampenwelt.com

De lampen van onszelf stellen altijd fel, helder en attractief licht voorop. Aan de designs van de lampen gaat een zeer precieze recherche vooraf. Daarbij wordt gekeken naar de nieuwste trends op het gebied van verlichting uit verschillende stijlrichtingen. Modern krijgt daarbij de voorkeur, maar vaak ook de rustieke landhuisstijl. Beslissend voor iedere lamp is altijd de lichtkwaliteit. Lampen van Lampenwelt.com gebruiken bij voorbaat moderne, energie-efficiënte led-technologieën, die niet alleen optimaal licht leveren, maar ook de prikkel van maximale besparing bieden. Gespaard wordt hier namelijk dubbel: bij de aankoop en bij het gebruik van de lamp.

Lampenwelt.com: gecontroleerde kwaliteit voor een optimaal lichtresultaat

Een dergelijke moderne lamp moet op elk terrein hoogwaardig en foutloos worden geproduceerd, om zijn belofte steeds weer waar te maken. Daarom wordt de kwaliteit van de producten van Lampenwelt.com voortdurend door onze lampeningenieurs in ons huiseigen proeflaboratorium op de kwaliteit gecontroleerd. Hiervoor beschikt Lampenwelt over hoogwaardige meetinstrumenten. Door deze voortdurende controle kunnen wij de kwaliteit van onze eigen producten waarborgen en onze klanten een optimaal verlichtingsproduct aanbieden, waarover zij op de langere termijn enthousiast zijn.

 
Wandlampen

Uit ons blog!

Duitse wandlampen
Wand het oog
wil ook wat!

Solarleuchten

Uit ons blog!

Zonne-energie -
Profiteer van de
zon als energiebron

 


Lampen24 gebruikt cookies. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met deze cookies.