»»Retourneren

Retourneren

Verder naar het retourformulier

1. Hoe werkt retourneren?


Let op:
Indien u gebruik wenst te maken van uw herroepingsrecht vragen wij u de producten met alle geleverde toebehoren en -indien mogelijk- in de originele staat van verpakking aan ons te retourneren.

Voor het eenvoudige retourneren van uw artikel vult u het eerst het retourformulier in.

 1. Vervolgens zullen wij u een retourbon toesturen via de e-mail.
 2. U kunt ook het pakket zelf op de post doen. Stuur het artikel dan alstublieft naar het volgende adres:

  Lampenwelt GmbH 
  Seelbüde 13
  36110 Schlitz
  Duitsland

 3. Indien het producten betreft, die niet met de reguliere post verstuurd kunnen worden, dan worden deze door een transportbedrijf opgehaald. In dit geval kunt u binnen de zichttermijn van 14 dagen contact met ons opnemen om nadere afspraken te maken over het ophalen van het product.
 4. Indien u het aankoopbedrag al betaald heeft, zullen wij het bedrag zo spoedig mogelijk op de aangegeven rekening terugstorten, zodra wij uw retourzending hebben ontvangen.

2. Wat kost retourneren?

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht komen de kosten van terugzending voor uw rekening.

3. Zichttermijn / retourregels

Wij passen de wettelijke regelingen van herroeping toe. Dat betekent dat u de goederen binnen 14 dagen kunt retourneren.

Gaat u tijdens de zichttermijn alstublieft zorgvuldig om met het product en de verpakking. Pakt u het product slechts in die mate uit en gebruikt u het product voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te houden.

4. Krijg ik automatisch mijn geld terug als ik artikelen retourneer?

Als u het aankoopbedrag voor de producten al aan ons heeft betaald, zullen wij dit bedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na uw herroeping terugbetalen. Wij gebruiken hiervoor dezelfde betaalgegevens als door u zijn gebruikt om de betaling aan ons te verrichten, tenzij u op het moment dat u van uw herroepingsrecht gebruik maakt, aangeeft dat u de betaling op een ander rekeningnummer wenst te ontvangen.

Wij vergoeden enkel het bedrag dat u daadwerkelijk voor het product heeft betaald. Indien u een korting heeft ontvangen, bijvoorbeeld in het geval van een kortingsbon of vooruitbetaling keren wij het bedrag ter hoogte van de korting niet aan u uit indien u het product retourneert.

Indien de producten niet in de originele staat verkeren op het moment dat wij de producten retour ontvangen, bijvoorbeeld indien onderdelen ontbreken of zijn beschadigd, of de producten op verdergaande wijze zijn gebruikt dan strikt noodzakelijk is om te toetsen of u het product wenst te houden, dan zijn wij gerechtigd de waardevermindering (door schade of onvolledigheid) van het product in mindering te brengen op het aankoopbedrag van het product. Dit kan ertoe leiden dat wij in het geheel niet verplicht zijn tot het terugbetalen van enig bedrag.

Meer informatie over uw herroepingsrecht vindt u ook in onze algemene voorwaarden.

DONKERE DAGEN: 10% extra korting op alles!

Lampen24 gebruikt cookies. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met deze cookies.