Kerstverlichting

Tijdens de donkere dagen is kerstverlichting voor buiten en binnen een ware verlichting. Kerst is op zicht zelf al een lichtpuntje op het moment dat de dagen het kortst zijn, maar met kerstverlichting wordt dit donkere jaargetijde nog lichter. Kerst en verlichting zijn nauw met elkaar verbonden. Dat is al vele generaties het geval. Vroeger werden de kerstbomen met kaarsen verlicht. Met de komst van de elektriciteit, werd de kerstboom steeds meer door middel van kerstlampjes voorzien. Hetgeen bovendien veiliger was. Tegenwoordig zijn het steeds meer energiezuinige led lampen die de boom verlichten. Kerstverlichting uitgerust met led lampen heeft twee grote voordelen: ten eerste kunt u de kerstverlichting ’s nachts laten branden, zonder dat de energierekening hoog zal oplopen; ten tweede gaan de lampen aanzienlijk langer mee, waardoor u niet ieder jaar nieuwe kerstverlichting hoeft te kopen.

Voor het online kopen van kerstverlichting bent u bij ons aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u meer dan 1000 kerstartikelen voor een sfeervolle kerst in huis en in de tuin. Kerstverlichting kopen doet u dus bij Lampen24.nl!

 

Kerstverlichting voor buiten

Bij kerstverlichting voor buiten kunt u bijvoorbeeld denken aan lichtslangen of een kerstster. Lichtslangen zijn uitermate geschikt om de contouren van daken, ramen, schuttingen en andere (meestal grote) voorwerpen aan te geven. Het is kerstverlichting bij uitstek die we voornamelijk kennen uit de Amerikaanse kerstfilms. Deze kerstverlichting is er ook in de vorm van een lichtnet of lichtgordijn.

 

Kerstverlichting voor binnen

Voor binnenshuis is vrijwel elk type kerstverlichting geschikt. De belangrijkste kerstverlichting voor binnen is natuurlijk de kerstboomverlichting. De naaldboom is in de loop der eeuwen uitgegroeid tot een van de belangrijkste symbolen van het kerstfeest en het versieren van de boom speelt in veel woonkamers nog altijd een prominente rol. Het optuigen van de boom is voor veel gezinnen een belangrijke traditie, waarbij de kinderen maar al te graag de kerstverlichting in de boom willen hangen.


Populaire categorieën


Hanglampen |  Plafondlampen |  Wandlampen |  Vloerlampen |  Tafellampen |  LED-lampen |  Buitenverlichting |  Spots |  Plafondventilatoren |  Kroonluchters

Ontvang € 10 korting

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

€ 10 korting

Bij een minimale uitgave van € 75. Niet geldig in combinatie met andere acties.