Landelijke wandlampen

Filteren en sorteren
Filteren en sorteren 0
Sorteren Populariteit
Kleur
Stijl
Ruimte
Materiaal
Prijs
Toepassen
Merk
Fitting
Veiligheidsklasse
Dimbaar
Made in Germany
Incl. schakelaar
Ingebouwd LED-licht
Lichtbron inbegrepen
Vorm
Incl. afstandsbediening
LED
Aantal lampen
Lichtkleur (selectie)
In hoogte verstelbaar
Op batterijen
Incl. bewegingssensor
Wattage
Toepassen
Breedte (cm)
Toepassen
Hoogte (cm)
Toepassen
Uitsteeklengte / diepte (cm)
Toepassen
222 artikelen
Filter
€ 224,90
€ 107,90
€ 139,90
€ 62,90
adviesprijs - 10%
adviesprijs € 69,90
De adviesprijs is de door de fabrikant aanbevolen verkoopprijs van het product.
€ 199,90
€ 194,90
€ 214,90
€ 199,90
adviesprijs - 16%
€ 49,90
adviesprijs - 16%
adviesprijs € 59,90
De adviesprijs is de door de fabrikant aanbevolen verkoopprijs van het product.
€ 89,90
€ 144,90
€ 389,90
€ 244,90
€ 399,90
€ 188,90
€ 489,90
€ 939,90
€ 144,90
€ 232,90
adviesprijs - € 22,00
adviesprijs € 254,90
De adviesprijs is de door de fabrikant aanbevolen verkoopprijs van het product.
€ 304,90
€ 139,90
€ 344,90
€ 309,90
€ 324,90
€ 209,90
€ 199,90
€ 126,90
€ 169,90
€ 386,28
€ 349,90
€ 144,90
€ 539,90
€ 424,90
€ 484,90

Wandlampen in moderne landhuisstijl

Hij loopt al lang niet meer met een grote boog om moderne stadswoningen heen. We hebben het over de landhuisstijl. Niet de ouderwetse landhuisstijl die bekend is van oude boerderijen. We hebben het over de moderne versie van de countrystijl die speelt met moderne, Scandinavische elementen en die zich ook in de grote stad niet hoeft te verstoppen. Een tip om een start te maken in deze nieuwe stijl: omdat wandlampen op ooghoogte direct zichtbaar gemonteerd zijn, mogen deze ook absoluut niet ontbreken als u uw woning in gezellig in de landelijke huisstijl inricht.

Waarmee onderscheidt de landhuisstijl zich?

Gezelligheid en de verbondenheid met de natuur zijn belangrijk bij de moderne landhuisstijl - in combinatie met heldere structuren en ook trendy accessoires echt top. Het is wel duidelijk dat de moderne landhuisstijl niet zonder materialen als massief hout, keramiek, glas en ijzer kan.

landelijke wandlampen
landelijke wandlampen
landelijke wandlampen

Hoe hoog moet een wandlamp hangen?

Eén ding moet u vermijden: dat u direct in de lichtbron kijkt en verblind wordt. Naar boven of beneden schijnend licht is daarom een goed idee voor wandlampen: gemonteerd in het bovenste derde deel van de wand - d.w.z. op ooghoogte - dan kijkt u tegen de lamp aan en niet erin. Dit zorgt voor een aangename, indirecte verlichting wat goed past bij de gezellige landhuisstijl.

Goed om te weten: wandlampen die niet verblinden, vanuit welk perspectief dan ook, bestaan natuurlijk ook. Met een gesatineerde kap, bijvoorbeeld. Deze kap verbergt de lampen zodanig dat er geen verblinding kan optreden - en de helderheid wordt nauwelijks verminderd.

Hoe wordt een wandlamp geïnstalleerd?

U las het al: de lamp mag u niet verblinden. Daarom moeten wandlampen zodanig geïnstalleerd worden dat u niet direct van onder of boven in de lichtbron kunt kijken. U kunt de wandlamp het beste ongeveer 5 cm boven ooghoogte hangen, dan is er van verblinding geen enkele sprake. Montagehoogtes van 1,70 m tot 1,80 m zijn gebruikelijk.

Neem voor de montage zelf de specificaties en veiligheidsinstructies in de betreffende gebruiksaanwijzing in acht. Het beste kunt u de installatie professioneel door een gekwalificeerde elektricien uit laten voeren!

Witte wandlampen in de landhuisstijl.

Landhuis en de kleur wit gaan duidelijk hand in hand. Keramiek is het aangewezen materiaal. Dit past bijzonder goed in mooie landelijke keukens. Keramiek ziet er ook bijzonder aantrekkelijk uit in woon- en eetkamers - vooral in een gewaagde combinatie met vintage houten objecten. Wat ook goed past bij een wit landhuisthema is glas met albasten look. Ook een lichte tint kan perfect geïntegreerd worden in een romantische landhuisstijl. 

landelijke wandlampen
landelijke wandlampen
landelijke wandlampen

Landhuisplafondlampen met schakelaars.

Met een trek- of tuimelschakelaar direct op de lamp het licht inschakelen? Dat is mogelijk. In de webshop bij de filter "met schakelaar" eenvoudig "ja" aanvinken en dan ziet u meteen wat er op gebied van de landhuisstijl mogelijk is.

Smeedijzeren wandlampen in de landhuisstijl.

Als u aan een landhuis denkt, dan zijn rustieke, antieke wapens het eerste wat u te binnen schiet? Als vanzelf gaan de gedachten dan naar smeedijzeren wandlampen. Als u hier gericht naar wilt zoeken, voer dan de zoekterm "smeedijzer" in bij de zoekfunctie en laat u inspireren door de resultaten. Daar zitten zeker prachtige wandlampen tussen die perfect passen in de moderne, urbane landhuiswoning - maar natuurlijk ook in de landelijke boerderij met landelijke charme. 

landelijke wandlampen

Wandfakkels in de landhuisstijl.

Wandfakkels komen niet alleen in een kasteelburchten en slot goed tot hun recht. Ook in een ingerichte landhuiswoning staan deze mooi. Ondanks hun slanke vorm geven ze de woonkamer een rustieke touch en vormen ze voor een stralende blikvanger aan de muur. Gewoon ook eens de zoekterm "wandfakkel" in de zoekfunctie van de webshop invoeren en dan rondneuzen in de lijst met zoekresultaten. 

Meer laten zien Minder laten zien

De doorgestreepte prijzen komen overeen met de adviesprijs van de fabrikant.
Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW en excl. verzendkosten.

© 2024 Lampenwelt GmbH