Liin Light

Lange pendellamp ANAX,168 cm

art.nr.: 6016010X

  • LED-technologie
  • Premium kwaliteit

Dit artikel is uitverkocht

* Required Fields

Productdetails

Energie-efficiëntieklasseA+

Productbeschrijving

ANAX dimbare Pendellamp met moderne, energiezuinige LED-techniek in een elegante zilvertint

Lamp ANAX CC laat zien wat er tot stand komt als vorm en functie niet los van elkaar gezien worden, maar als harmonieus geheel in elkaar overgaan. In 2008 werd ANAX met de internationale 'Red dot' design-award onderscheiden.
Met de modernste LED-technologie en kwalitatief hoogwaardige materialen combineert ANAX het rationele en het emotionele en doet representatieve woon- en vergaderruimtes stralen. De verlichting wordt tot een basiselement van de sfeer, het licht tot een toegankelijk kunstwerk.
De uit één stuk geëxtrudeerd aluminium armatuur van de lamp verkrijgt zijn unieke oppervlakte door de glinstering van de glaspareltjes. In het eloxaalproces wordt op het aluminium een beschermende oxidelaag aangebracht. Het metalen en zeer robuuste oppervlak kan afzonderlijk ingekleurd worden. Deze combinatie van innovatief design met kwalitatief hoogwaardige verwerking en de beste materialen maakt ANAX tot een uitgelezen design lamp.
De LED's worden van energie voorzien via de ophanging van de plafondeenheid - zonder extra stroomkabel. Met de LED-technologie van wereldwijd toonaangevende fabrikanten, komt bij ANAX de lichtbron van morgen exclusief naar voren. Robuuster en energiezuiniger dan de traditionele gloeilamp bereiken LED's een uitstekende levensduur, wat het vervangen van de lichtbron overbodig maakt. De combinatie van vooruitgang, vorm en materiaal wordt op deze manier bij ANAX tot een voordelige samenwerking.
Het dimmen gaat via een touch-sensor: in het midden van de lamp bevindt zich aan de onderzijde een aluminium knopje, dat door aanraking de lichtsterkteverandering start. Bij het loslaten blijft de ingestelde lichtsterkte behouden en opgeslagen.
De lichtsterkte is steeds naar wens in te stellen, van 20 tot 100%.
De lamp is 168 cm lang en kan naar wens op de kamerhoogte aangepast worden. De lamp is vooraf ingesteld op een ophanghoogte van één meter, wat goed past bij een kamerhoogte van 2,5 - 3 m. De lamp moet ongeveer 75 cm boven de tafel hangen. Met een inbussleutel kan de ophanging worden veranderd. In de behuizing van de trafo zit nog 1 m snoer. Daardoor kan een ophanghoogte van 3,5 tot 4 m verkregen worden.

Energieklasse

A++ A+ A B C D E

  • vooruitbetaling
  • rembours

Vragen & antwoorden

Stel als eerste een vraag

Beoordelingen

Beoordeel als eerste een product

Wij helpen u graag!

+31 (0) 50 - 211 0 211

Stuur een bericht

Ma t/m Do 08-18 / Vr 08-17 uur

  • Makkelijk betalen met iDEAL
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Veilig winkelen

Ontvang € 10 korting

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

€ 10 korting

Bij een minimale uitgave van € 75. Niet geldig in combinatie met andere acties.