Beoordeling voor: www.lampen24.nl

Gemiddelde beoordeling4,5
Totaal aantal beoordelingen1.539
4 / 5
Geen opmerkingen alles vlot gegaan
2 / 5
Wat ik ook probeer, de lamp brandt niet. Er staat dat voor een eerste oplading de schakelaar in de 'off' stand moet worden gezet, maar de drukknopschakelaar werkt niet zonder opgeladen batterij of althans het is niet te zien hij in de 'off' dan wel in de 'on' stand staat.Terugsturen dus!
5 / 5
heel tevreden
5 / 5
heel erg goed verpakt ,Ik ben blij met deze aankoop. Wa al erg lang een wens van mij ,Een mooie lamp voor in mijn keuken die ik heel erg opgeknapt heb, Het is nu helemaal top M.V.G een tevreden klant
5 / 5
Zeer tevreden over levering en kwaliteit.
4 / 5
Duidelijke telefonische info, snelle levering, goed artikel, niet de goedkoopste.
5 / 5
Ik wil iedereen aanraden om bij lampen24.nl goederen te bestellen.Snelle levering-goed verpakt en mooie goederen.Hoop in de toekomst nog meerde lampen bij deze firma te bestellen.
5 / 5
Zal veel vaker mijn aankopen bij lampan14.nll doen
5 / 5
keurige afhandeling
5 / 5
Er is met de klant prima gecommuniceerd.Perfecte service
5 / 5
De bestelling werd zeer snel geleverd. Goede service.
5 / 5
Snel geleverd en goede kwaliteit!!!
5 / 5
Zeer aan te bevelen bij diverse vrienden en kennissen.
4 / 5
de lampjes zijn heel mooi om te zien maar ik had al eentje stuk in de doos zitten en ze zijn dus wel kwetsbaar.
4 / 5
De bestelde kerststerren zijn netjes en snel door lampen24.nl verzonden. Wat ik jammer vind is dat het zo snel verzonden wordt door lampen24.nl, maar de bezorging door DPD dan behoorlijk te wensen overlaat.Op het moment van levering was er niemand aanwezig er lag toen een briefje dat het pakket op andere locatie was geleverd. Deze locatie was niet echt in de buurt en het bleek er ook nog niet te liggen. Het werd daar 1,5 dag later pas bezorgd terwijl wij al een briefje hadden dat het daar lag.
4 / 5
De bestelling was snel geplaatst. Nog gebeld met het bedrijf. Prima te woord gestaan en duidelijke beschrijving over het verzendtraject. Helaas is door de bezorgdienst, DPD pakketdienst beloofd dat het pakket dinsdag al afgeleverd zou worden. Dit is pas op vrijdag afgeleverd. Iedere dag gebeld en werd ik afgesnauwd door medewerker dat het te druk was en er geen tijd was om het pakket af te leveren. Het zou de volgende dag bezorgd gaan worden. Helaas is dit verhaaltje 3 dagen lang verteld en heeft het 4 werkdagen geduurd voor ze het afleverden.
5 / 5
Keurige en een snelle levering.
5 / 5
Twee lampen besteld waarvan er 1 niet op voorraad was. Binnen de afgesproken tijd kregen we beide lampen geleverd. Ben zeer tevreden.
4 / 5
Alles keurig en netjes geregeld.
4 / 5
"Als je online iets besteld, verwacht je dat het ""gewoon goed"" komt. En zo ging het ook: binnen de beloofde levertermijn precies geleverd gekregen wat besteld. En de producten zijn prima in orde. "

Adres

Lampenwelt GmbH
Seelb├╝de 13
36110 Schlitz
Deutschland

Contact

Telefoon+49 (0) 66 42 - 4 06 99 0
Fax+49 (0) 66 42 - 4 06 99 20
E-mailinfo@lampenwelt.de

Lampen24 gebruikt cookies. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met deze cookies.