Design lampen verrijken ieder interieur

Een doordachte lichtopstelling in combinatie met designlampen zorgt voor een unieke sfeer in elk interieur en zelfs in de tuin. Van klassiek tot gek, van Oosters tot Scandinavisch, van industrieel tot retro en vintage. De lampen ontwerpers bieden ons een fascinerende variatie aan verlichting.

Design plafondlampen

Design plafondlampen geven een unieke charme aan het interieur en creëren in elke kamer een unieke lichtsfeer. In de slaapkamer, in de woonkamer en zelfs in de keuken: design verlichting past overal! Zelfs als de lampen uitgeschakeld zijn, zijn deze creatieve lichtkunstwerken stijlvolle blikvangers.

Artemide
Louis Poulsen

Design hanglampen

Design hanglampen verfraaien elke ruimte en zorgen voor stijl en sierlijkheid in de gang. Boven de eettafel in de woonkamer, waar familie en vrienden elkaar in ontmoeten om te eten en te kletsen, staan deze design lampen prachtig!

Design vloerlampen

Het creatieve samenspel van materialen is een must voor de vormgeving van design lampen. Zo zijn er bijvoorbeeld design vloerlampen van roestvrij staal, die een symbiose vormen met marmer. Net zo populair: harmonieuze verlichting van hout, papier, enz.

FLOS
Ingo Maurer

Design tafellampen

De design tafellamp zorgt voor gezellige lichtaccenten. Design tafellampen zorgen voor mooie versiering op bijzettafels, vensterbanken en dressoirs. Door de sierlijke combinatie van vormen en materialen zijn de designlampen echte eyecatchers.

Design wandlampen

Designer wandlampen zijn exclusieve blikvangers voor stijlvol ingerichte kamers. Geplaatst op ooghoogte, zijn ze voor iedereen goed zichtbaar. Het lichtspel op de muren zorgt voor een indrukwekkende sfeer - of het nu in de woonkamer, de slaapkamer of in de hal is.

Foscarini

Meer design merken ontdekken

De doorgestreepte prijzen komen overeen met de adviesprijs van de fabrikant.
Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW en excl. verzendkosten.

© 2024 Lampenwelt GmbH