Beursverlichting
GOEDE VERLICHTING IS DE SLEUTEL TOT EEN SUCCESVOLLE BEURSSTAND

Beursverlichting

Correct gebruikte lichtbronnen creëren aandacht voor de stand en het merk en plaatsen de gepresenteerde producten op een voordelige manier in de schijnwerpers. Het doel van een uitgekiende enscenering met hoogwaardige standverlichting is om klanten aan te moedigen om te blijven en contact te leggen - en om de verkoop te optimaliseren. Om dit te bereiken gebruiken onze verlichtingsontwerpers een uitgedacht concept van productverlichting en algemene verlichting voor een geoptimaliseerde uitstraling.

Wat is accentverlichting?

Wij definiëren accentverlichting als de afstemming van verlichting op afzonderlijke objecten. Met een beduidend hogere lichtstroom dan de omgevingsverlichting en een hoge CRI-waarde creëren we sterke contrasten, produceren we harde schaduwen en modelleren we zo de objecten driedimensionaal en met rijke, onvervalste en krachtige kleuren.

Wat heb je nodig om de beursstand te verlichten?

Railsystemen

Railsystemen zijn ongeëvenaard flexibel.

Eenmaal geïnstalleerd kunnen alle lampen precies worden aangepast aan de situatie op de beursstand zonder verdere installatiewerken.

Een 3-fase rail is de meest flexibele optie, ook wat betreft gebiedsbesturing zonder WiFi en "slimme oplossingen". Verder creëert het verschillende verlichtingsscenario's met één enkel systeem.

Beursverlichting Railsystemen
Beursspots

Spotlights

Beursspots zijn een van de basiselementen van standverlichting. Ze worden op de rails of op spanten gemonteerd. Energie-efficiënt, homogeen en krachtig licht wordt geleverd door LED-spots, die andere verlichtingstechnologieën steeds meer van de markt verdringen.

LED buitenspots

LED buitenspots zijn een ideale oplossing voor accentverlichting en het uitlichten van muren en objecten. De spots kunnen worden gemonteerd op plafonds, muren of vloeren en zijn dus veelzijdig. Dankzij kleurveranderingen (afhankelijk van het gebruikte product) kunnen individuele verlichtingsscenario's worden gecreëerd en kan de identiteit van het bedrijf worden ingezet door de bedrijfskleuren te gebruiken.

LED-buitenspots
Vitrineverlichting

Vitrineverlichting

Speciale objecten worden effectief gepresenteerd in tentoonstellingsvitrines, bijvoorbeeld een nieuw hoogtepunt op het gebied van elektronica, een sieraad of een lifestyle accessoire. De verlichting zorgt ervoor dat het pronkstuk meer aandacht trekt.

Displayverlichting

Dankzij hun flexibiliteit en eenvoudige installatie zijn displaylampen een populaire verlichtingsoplossing voor standverlichting. Ze hebben een schroefklem aan het uiteinde van de stang, waardoor ze snel en stevig aan de wanden van de beursstand kunnen worden bevestigd

Displayverlichting
Beursverlichting Hanglampen

Hanglampen

Hanglampen benadrukken specifieke zones, bijvoorbeeld een centrale presentatietafel, een receptie of de onderhandelingsruimtes.

Hanglampen vallen op en trekken de aandacht van de bezoeker op ooghoogte, wat moeiteloos bijdraagt aan een meer ontspannen en verfijnde uitstraling van de tentoonstellingsruimte met minimalistische of designgerichte accenten.

Lichtgevend meubilair

Verlicht meubilair is een steeds populairdere variant van beursverlichting. Hun voordeel is aan de ene kant de slimme manier om de verlichting te combineren met het meubilair en zo geen ruimte te verspillen, vooral als het gaat om het dure goed van vierkante meters voor een beursstand. Anderzijds zijn deze items herbruikbaar en logistiek gemakkelijk te vervoeren. Bovendien trekken verlichte meubels de aandacht van beursbezoekers en dus potentiële klanten.

Lichtgevend meubilair
Onze topcategorieën

Lampen voor standverlichting

Goed licht vereist professioneel advies

Lichtplanning
Contactformulier

Voor de gegevens die je via ons contactformulier verstuurt, geldt onze Privacyverklaring.