Lampen24.nl gebruikt cookies om instellingen te onthouden. Voor meer informatie leest u a.u.b. onze privacyverklaring. Gaat u akkoord met het gebruik van cookies op deze site?

Lampen24.nl op Trustpilot
Uw voordeel
Retourneren
Betaalmogelijkheden
Artikel 1 tot 60 (van 74 artikelen)
Sale
 
Artikel 1 tot 60 (van 74 artikelen)
Zoek
 
Uw selectie

(Beperk uw selectie)

Prijs
Prijs
90
3600
Made in Germany
Ruimtes
Stijl
Kleur lampenkap
Kleur armatuur
Materiaal armatuur
Materiaal lampenkap
Vorm
Fitting
Aantal lichtbronnen
Lichtbronnen
In hoogte verstelbaar
Met schakelaar
Energieverbuik
Kwaliteit
Speciale aanbieding
Diameter

Booglampen

 

De booglamp als decoratief hoogtepunt

De booglamp bestaat al sinds de jaren zestig, en is nog steeds heel populair. Elk jaar komen er veel nieuwe modellen booglamp bij, zodat het aanbod steeds groter wordt en zich aanpast aan de woontrends. Het bijzondere van de booglamp is haar typische uiterlijk. Dat doet denken (zoals de naam: booglamp al zegt) aan een boog. Deze vorm heeft twee gunstige eigenschappen: ten eerste komt het licht van de booglamp altijd van bovenaf, een voordeel bij het lezen. Ten tweede kan bij de meeste booglampen de buiging gewijzigd worden, om zo de uitstraling of de lichtval aan te passen.

De booglamp wordt een decoratief hoogtepunt , als je de booglamp zo plaatst, dat zij niet achter de bank of een ander meubel verdwijnt. De booglamp is als directe- of indirecte lichtbron toe te passen, afhankelijk van de uitvoering.

Voordelen en toepassingsmogelijkheden van booglampen

Het grootste voordeel van de booglamp is, dat er zoveel verschillende uitvoeringen zijn. Dit maakt het mogelijk om bij elke vorm van decoratie de juiste en passende booglamp te kopen. Bovendien zijn booglampen zeer flexibel en kunnen ze altijd in een andere ruimte in de woning gebruikt worden. Overal waar decoratief en aangenaam licht nodig is, kan de booglamp toegepast worden. Toepassing en van de booglamp zijn bijv.: de werkkamer, de studeerkamer of gewoon de woonkamer. Zoek je een universele lichtbron, die decoratief en flexibel is, neem dan een booglamp.

 
Uw verlanglijst (0)
Uw verlanglijst (0)
Producten op uw verlanglijst: 0 Artikelen
Producten op uw verlanglijst: 0 Artikelen

Uw verlanglijst is leeg.
Naar de verlanglijst
Uw vergelijklijst (0)
Uw vergelijklijst (0)
Producten op uw vergelijklijst: 0 Artikelen
Producten op uw vergelijklijst: 0 Artikelen

Uw vergelijklijst is leeg.
Naar de vergelijklijst