Nog maar

10% vanaf €99 & 13% vanaf €159 op bijna alles

Tot -70% in alle categorieën

Krantenrollen

Filteren en sorteren
Filteren en sorteren 0
Sorteren Populariteit
Kleur
Prijs
Toepassen
Merk
Made in Germany
Materiaal
Zeewaterbestendig
Stijl
Met zomer- en winterstand
Incl. bewegingssensor
In hoogte verstelbaar
Op batterijen
Uitsteeklengte / diepte (cm)
Toepassen
Hoogte (cm)
Toepassen
Lengte (cm)
Toepassen
Incl. afstandsbediening
Incl. schakelaar
Breedte (cm)
Toepassen
Ingebouwd LED-licht
7 artikelen
Filter
€ 71,90
adviesprijs - 24%
adviesprijs € 95,59
De adviesprijs is de door de fabrikant aanbevolen verkoopprijs van het product.
€ 48,90
€ 45,90
€ 71,90
adviesprijs - 24%
adviesprijs € 95,59
De adviesprijs is de door de fabrikant aanbevolen verkoopprijs van het product.
€ 121,20
€ 103,81
€ 81,90
adviesprijs - 14%
adviesprijs € 95,59
De adviesprijs is de door de fabrikant aanbevolen verkoopprijs van het product.

De investering in een krantenrol is de moeite waard

In Europese streken gebeurt het wel eens, dat een zomer letterlijk in het water valt en ook in de herfst kan er veel regen vallen. De investering in een krantenrol of een brievenbus met krantenrol om de post of kranten en tijdschriften voldoende tegen weersinvloeden te beschermen, is daarom zeker de moeite waard. Als de postbode alleen maar een brievenbus zonder krantenvak vindt, steekt hij het dagblad gewoon in de inwerpopening en kan de krant door een regenbui in het ergste geval helemaal onleesbaar worden.

Daarom is een apart krantenrol of nog beter een brievenbus met geïntegreerd krantenvak zinvol. Het krantenvak beschermt niet alleen tegen regen en wind, maar biedt tegelijk een zekere bescherming van de privacy. Uiteindelijk gaat het niemand iets aan, welk tijdschrift in mijn krantenrol ligt. Bovendien voorkomt een apart krantenrol dat er mogelijk te weinig ruimte is in de brievenbus. Een naderhand aangebracht krantenvak heeft als bijkomend nadeel dat het bij de stijl en het design van de al aanwezige brievenbus moet passen.

Design van krantenrollen

Een krantenrol is verkrijgbaar in veel verschillende stijlen en designs: van modern tot een vleugje prachtig antiek. Bijvoorbeeld krantenvakken met een voorkant van glas, in het bijzonder gesatineerd glas. Maar ook een nostalgisch krantenvak van koper met de tekst "Kranten" heeft zijn charme. De mailbox die van oudsher in de VS wordt gebruikt - een brievenbus die naar Europese maatstaven vaak voor een krantenrol wordt aangezien - is nu steeds vaker in ons land te zien. Toch zal deze het klassieke krantenrol ook in de toekomst vermoedelijk niet kunnen verdringen.

Meer laten zien Minder laten zien