Alleen

11% extra vanaf €109 op favoriete merken**

Tot wel 60% korting

Krantenrollen

Filteren en sorteren
Filteren en sorteren 0
Sorteren Position
Prijs
Materiaal
Kleur
Uitsteeklengte / diepte (cm)
Merk
19 artikelen
Filter
€ 29,90
€ 114,90
€ 54,90
€ 79,90
€ 79,90
€ 49,90
€ 59,90
€ 69,90
€ 79,90
€ 54,90
€ 54,90
€ 17,90
€ 44,90
€ 54,90
€ 59,90
€ 124,90
€ 144,90

De investering in een krantenrol is de moeite waard

In Europese streken gebeurt het wel eens, dat een zomer letterlijk in het water valt en ook in de herfst kan er veel regen vallen. De investering in een krantenrol of een brievenbus met krantenrol om de post of kranten en tijdschriften voldoende tegen weersinvloeden te beschermen, is daarom zeker de moeite waard. Als de postbode alleen maar een brievenbus zonder krantenvak vindt, steekt hij het dagblad gewoon in de inwerpopening en kan de krant door een regenbui in het ergste geval helemaal onleesbaar worden.

Daarom is een apart krantenrol of nog beter een brievenbus met geïntegreerd krantenvak zinvol. Het krantenvak beschermt niet alleen tegen regen en wind, maar biedt tegelijk een zekere bescherming van de privacy. Uiteindelijk gaat het niemand iets aan, welk tijdschrift in mijn krantenrol ligt. Bovendien voorkomt een apart krantenrol dat er mogelijk te weinig ruimte is in de brievenbus. Een naderhand aangebracht krantenvak heeft als bijkomend nadeel dat het bij de stijl en het design van de al aanwezige brievenbus moet passen.

Design van krantenrollen

Een krantenrol is verkrijgbaar in veel verschillende stijlen en designs: van modern tot een vleugje prachtig antiek. Bijvoorbeeld krantenvakken met een voorkant van glas, in het bijzonder gesatineerd glas. Maar ook een nostalgisch krantenvak van koper met de tekst "Kranten" heeft zijn charme. De mailbox die van oudsher in de VS wordt gebruikt - een brievenbus die naar Europese maatstaven vaak voor een krantenrol wordt aangezien - is nu steeds vaker in ons land te zien. Toch zal deze het klassieke krantenrol ook in de toekomst vermoedelijk niet kunnen verdringen.

Meer laten zien Minder laten zien

De doorgestreepte prijzen komen overeen met de adviesprijs van de fabrikant.
Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW en excl. verzendkosten.

© 2023 Lampenwelt GmbH