Veilig betalen op Lampen24.nl:

Service staat bij ons voorop. Hieronder verstaan wij natuurlijk ook dat wij u een grote keuze aan veilige betaalmogelijkheden bieden.
Op de dag dat uw pakket met DPD is verzonden, ontvangt u een email met de verzendsbevestiging. De levering vindt normaal gesproken plaats op maandag tot en met zaterdag tussen 8 en 16 uur.

1. Vooraf overboeking - 2% korting

De klassieke wijze van betaling: snel en kosteloos. U ontvangt de betaalgegevens direct na de bestelling en kunt het factuurbedrag naar onze rekening overmaken. De bankgegevens zijn op de bestelbevestiging te zien. Na ontvangst van de betaling, versturen wij uw bestelling zo spoedig mogelijk.

Het voordeligst: u krijgt 2% korting op de bestelwaarde.

Vooruit betaling

2. iDEAL

Tijdens het bestelproces kiest u de betaalmogelijkheid iDEAL. Vervolgens kunt u uw bank uitkiezen en u wordt doorgeleid naar het internetbankieren van uw eigen bank. Hier staat uw betaalopdracht al klaar. Door uw bank wordt u gevraagd om enkele gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven. Wij ontvangen direct uw betaling en kunnen uw bestelling zo snel mogelijk verwerken.

iDEAL

3. Creditcard

Een comfortabel en beproefd concept: de betaling wordt van uw creditcard (VISA, MasterCard of American Express) afgeboekt. U hoeft slechts het kaartnummer, de uiterste geldigheidsdatum en het proefcijfer aan te geven. De creditcardgegevens (zoals kaartnummer en geldigheidsdatum) worden niet door ons opgeslagen maar worden direct door een 128-bit SSL-encryptie naar de dienstverlener SAFERPAY doorgegeven. Het bedrag wordt, om technische redenen, gelijk na het afronden van de bestelling door de koper afgeschreven.

Deze betaalmogelijkheid is voor u natuurlijk kosteloos.

Creditcard

4. Paypal/Paypal Express

U kunt snel, makkelijk en veilig met PayPal betalen. Tijdens het bestelproces kunt u inloggen met uw PayPal accountgegevens en de betaling versturen. Indien u PayPal Express gebruikt, nemen wij de adresgegevens over die zijn ingevoerd in het systeem van PayPal. Verdere informatie over PayPal krijgt u tijdens het bestelproces. Na het bestellen hebt u de mogelijkheid de bestelling te controleren en te bevestigen.

Wij ontvangen direct uw betaling en kunnen uw bestelling onmiddellijk verder in behandeling nemen.

U hebt nog geen PayPal Account? U kunt uw bankrekening meteen laten registreren.

Een betaling met PayPal is voor u natuurlijk kosteloos.

PayPal

5. Achteraf betalen aan de deur met Rembours

Bestelde waren kunnen onder rembours bij u worden afgeleverd tegen een extra bijdrage van € 9,- per bestelling.

Onder rembours
  • Keuze uit 30.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Bestel veilig en snel via iDEAL
+31 (0) 50 - 211 0 211

Ma t/m Do 08-18 / Vr 08-17 uur

Ontvang € 10 korting

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

€ 10 korting

Bij een minimale uitgave van € 75. Niet geldig in combinatie met andere acties.