Plafondventilatoren in vele uitvoeringen

Wilt u een plafondventilator kopen, bepaal dan eerst naar welk soort uw voorkeur uitgaat. U heeft bij Lampen24.nl een ruime keuze aan plafondventilatoren in verschillende maten, materialen en prijsklassen. Wilt u puur de atmosfeer in uw huis veraangenamen in de zomer of winter, dan kunt u terecht bij ons standaard assortimentplafondventilator zonder lamp. Wilt u iets meer luxe? Overweeg dan een plafondventilator met lamp Hiermee heeft u naast een zacht briesje ook de beschikking over een aangename lichtbron. Zo slaat u twee vliegen in een klap. Wilt u geen bevestiging aan uw plafond, maar wel genieten van een comfortabele luchtcirculatie? Kies dan voor een staande ventilator.

Plafondventilatoren voor ieder seizoen

Een plafondventilator is het ideale middel om de lucht in een kamer gelijkmatig te verdelen. In de zwoele zomers zorgt deze voor verkoeling en tijdens koude winters bespaart u zo aanzienlijk op de energiekosten. 

De meeste plafondventilatoren zijn uitgerust met een schakelaar waarmee u de verschillende seizoensstanden kunt instellen. In de zomerstand zorgen ventilatoren voor een constante menging en werveling van de lucht in de kamer. Dit voorkomt oververhitting van uw huid, die de gelegenheid krijgt om de temperatuurregeling die bij uw lichaam hoort ("zweten") optimaal aan te passen. Natuurlijk koelen de apparaten de lucht niet echt af, maar de aanhoudende luchtverplaatsing van beneden naar boven zorgt wel voor een aangename verkoeling.

Andersom geldt hetzelfde wanneer het koude seizoen is aangebroken, kunnen plafondventilatoren vooral in hoge kamers en bij gebruik van een open haard of allesbrander er voor zorgen dat de warme lucht daar terecht komt waar het nodig is en niet onbenut onder het plafond blijft hangen. In de winterstand worden plafondventilatoren namelijk zo geschakeld dat ze de warme lucht naar beneden leiden. Dat kan tot wel 30% besparen op de energiekosten.

Plafondventilatoren voor een stijlvol, gezond leefklimaat

Plafondventilatoren zijn effectieve decoraties voor de woonkamer, ze besparen op verwarmingskosten en verbeteren uw leefklimaat. Daarnaast geeft de aanblik alleen al een gevoel van luxe. Aangezien een plafondventilator een prominente plek in het huis inneemt moet deze  daarom passen bij de stijl en het leefklimaat van de woning. Daarom hebben wij verschillende moderne ventilatoren ventilator in ons assortiment. Deze zijn mooi vormgegeven en uitgevoerd in hoogwaardige materialen zoals RVS of hout. Zo vindt u altijd de model die aan uw wensen voldoet.

Populaire categorieën

Hanglampen |  Plafondlampen |  Wandlampen |  Vloerlampen |  Tafellampen |  LED-lampen |  Buitenverlichting |  Spots |  Plafondventilatoren |  Kroonluchters
  • Keuze uit 30.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Bestel veilig en snel via iDEAL
+31 (0) 50 - 211 0 211

Ma t/m Do 08-18 / Vr 08-17 uur

Ontvang € 10 korting

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

€ 10 korting

Bij een minimale uitgave van € 75. Niet geldig in combinatie met andere acties.