Nog maar

10% vanaf €99 & 13% vanaf €159 op bijna alles

Tot -70% in alle categorieën

Grondspots

Filteren en sorteren
Filteren en sorteren 0
Sorteren Populariteit
Inbouwdiameter (cm)
Toepassen
Kleur
Vorm
Ruimte
Dimbaar
Prijs
Toepassen
Merk
IP-codering
Fitting
Veiligheidsklasse
LED
Incl. afstandsbediening
Materiaal
Lichtbron inbegrepen
Aantal lampen
Lichtkleur (selectie)
Stijl
Incl. bewegingssensor
Diameter (cm)
Toepassen
Diepte (cm)
Toepassen
Wattage
Toepassen
Lichtstroom totaal (in lumen)
9 artikelen
Filter

Grondspots en inbouwlampen voor binnen

U kunt de ruimte structureren en verdelen. U verleent de ruimte sfeer en deze wordt mooi en functioneel verlicht. Het gaat hier over grondspots en inbouwlampen voor binnen. Laat u inspireren door de creatieve mogelijkheden van deze zeer eenvoudige lamp, die pas echt straalt als deze geplaatst is.

Waar kan ik de grondspots en inbouwlampen binnenshuis het beste gebruiken?

Lange tijd was de tuin het podium voor deze lampen. Daar verlichtten ze paden en trappen en zorgden ze voor oriëntatie en een mooie sfeer. Intussen hebben grondspots en inbouwlampen ook hun weg gevonden naar binnen. Als de plaatselijke situatie en omstandigheden geschikt zijn, kunnen deze lampen geheel naar believen worden geïnstalleerd - bijvoorbeeld als optische ruimteverdelers of in de trap. Tip: als u grondspots en inbouwlampen wil, dan moet u zich dit in een vroegtijdig stadium bedenken. Het achteraf plaatsen is mogelijk, maar dit kost wel enige moeite.

Grondspots voor binnen

Hoe worden inbouw grondspots geïnstalleerd?

Doe-het-zelvers kunnen zich beter niet wagen aan de inbouw grondspots. We raden u echt aan om een erkende elektricien in de arm te nemen. Bij de professionele installatie in de vloer komt namelijk iets meer kijken dan bij het monteren van een gewone plafondlamp. Neem via onderstaande contactgegevens contact op met onze experts als u meer wilt weten.

Tip: kijk op voorhand altijd bij de productdetails naar de installatiediepte - aangegeven in cm. Op die manier kunnen u en uw elektricien beter plannen.

Kan ik over mijn inbouw grondspots heen lopen?

U weet al weer de lampen in de vloer ingebouwd moeten worden en u wilt er ook overheen kunnen lopen? Dat is absoluut een betere optie dan voortdurend moeten opletten waar u stapt. U kunt eenvoudig nagaan of u over de grondspot-inbouwlamp heen kunt lopen of dat u er - zoals voor buitengebruik zinvol is - zelfs overheen kunt rijden: raadpleeg daartoe de artikelomschrijving of het technische gegevensblad. Als u daarna nog vragen hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze experts. De contactgegevens vindt u hieronder.

Hoe worden inbouw grondspots ingeschakeld?

Zodra de stijlvolle grondspots en inbouwlampenzijn geïnstalleerd, is het grote moment aangebroken. U gaat deze voor het eerst inschakelen. In de regel schakelt u de lamp niet in op de lamp zelf, maar via een wandschakelaar, bewegingsmelder, schemersensor of timer.

Is er een transformator nodig?

U wilt weten of u binnen ook een transformator nodig hebt voor uw grondspot-inbouwlampen? Dit is het geval als u een laagspanningslamp met een transformator of voedingseenheid gebruikt. Er zijn ook grondspots en inbouwlampen die direct op 230 volt werken. Hebt u vragen hierover? Neem dan telefonisch contact op met onze experts. De contactgegevens vindt u hieronder.

Grondspots inbouwlampen voor binnen
Grondspots voor binnen

Beschikken vloerlampen over moderne LED-technologie?

Natuurlijk, en met goede reden. LEDs bieden compacte, filigranen ontwerpmogelijkheden, zijn krachtig en hebben een lange levensduur van tot wel 50.000 uur. Bovendien bent u zeer energiezuinig en beschermt u zo het milieu en uw portemonnee. Een ander pluspunt, dat vooral belangrijk is voor lampen met bewegingsmelders: de lampen bereiken direct na het inschakelen 100 procent helderheid

Zijn er ook zeer platte grondspots en inbouwlampen beschikbaar?

Ja, die zijn er: extreem platte grondspot-inbouwlampen. Wat wel en niet past, hangt altijd sterk af van de lokale omstandigheden. Vertel onze experts wat u van plan bent en zij geven u een aantal praktische montagetips. De contactgegevens vindt u hieronder.

Zijn de grondspots ook dimbaar?

Om het lekker gezellig te maken, is het altijd een goed idee om het licht te dimmen. Dit geldt ook voor grondspot-inbouwlampen. Afhankelijk van de gebruikte lichtbron of het type lichtbron zijn grondspots en inbouwlampen dimbaar met een geschikte externe dimmer. Belangrijk: De lamp moet absoluut gemarkeerd zijn als dimbaar.

Meer laten zien Minder laten zien