Led-wandlampen hebben de toekomst

Wandlampen worden steeds populairder door de vele gebruiksmogelijkheden. Daarnaast kiezen steeds meer mensen voor led-verlichting: een energiezuinig en uiterst duurzaam alternatief voor halogeen en gloeilampen. Led-wandlampen zijn niet alleen goed voor het milieu en, op termijn, voor de portemonnee, ze zijn even goed in het scheppen van bijzondere lichtsettings als overige lichtbronnen. Met een led-wandlamp accentueert u bepaalde gedeeltes van de ruimte. Dit lamptype is dan ook goed te gebruiken om voorwerpen uit te lichten. Hierdoor komt u led-wandlampen niet alleen tegen in huiskamers maar ook in kantoren, winkels en horeca-gelegenheden. Neem een kijkje in onze collectie led-wandlampen en laat u inspireren door de vele mogelijkheden.

Led-technologie: zuinig en betrouwbaar

De technologische ontwikkeling van light-emitting diodes (led) is de laatste tijd razendsnel gegaan. Inmiddels is het ook mogelijk om op betaalbare wijze de woonkamer met led te verlichten. Wanneer u voor een led-wandlamp kiest, dan kiest u niet alleen voor een moderne en fraai gevormde lamp, u bespaart ook nog een heleboel op de energiekosten. Evenals onze overige led-verlichting hebben zij namelijk het grote voordeel dat ze een lange levensduur hebben (tot 50.000 uur) en zeer weinig energie verbruiken. Hoewel ze, vergeleken met andere soorten lichtbronnen misschien aan de prijzige kant lijken, verdient u deze investering eenvoudig terug. Kies daarom voor led-wandlampen en draag bij aan een beter milieu door zelf energie te besparen! Zoek eenvoudig de led-wandlamp die aansluit op uw specifieke smaak en wensen. Bij ons vindt u ongetwijfeld een passend model voor de beste prijs. In onze collectie vindt u lampen van de beste merken en in uiteenlopende uitvoeringen zoals chroom, messing, aluminium, hout of kunststof. Uniek in onze collectie zijn de modellen van gips, die prachtig kunnen opgaan in hun omgeving.

Led wandlampen brengen licht en comfort

Wandlampen staan erom bekend dat ze indirect licht verspreiden. Daarmee zorgen ze voortdurend voor gezelligheid en een fijne sfeer. Een led- wandlamp vormt daar geen uitzondering op. Deze lampen zijn verkrijgbaar in alle kleuren en in warm wit. Daardoor geven led-wandlampen behaaglijk licht. Door middel van design en lichtopeningen kunnen ook een bijzonder mooi lichtspel op muren en plafonds toveren. Zo hebben wij vrolijke en speelse led-wandlampen voor de kinderkamer in ons assortiment waar de allerkleinsten dol op zullen zijn.

Eén led-wandlamp, vele mogelijkheden

Met led-wandlampen verrijkt u de sfeer in onder meer de hal, woonkamer en slaapkamer. Zelfs in badkamers komen deze lampen tot hun recht, zij het dat u deze een hogere beschermingsklasse moeten hebben. Bij iedere led-wandlamp in onze collectie vindt u uitgebreide informatie over de specificaties en toepassingen. Mocht u meer in formatie wensen, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.


Populaire categorieën


Hanglampen |  Plafondlampen |  Wandlampen |  Vloerlampen |  Tafellampen |  LED-lampen |  Buitenverlichting |  Spots |  Plafondventilatoren |  Kroonluchters
  • Keuze uit 30.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Bestel veilig en snel via iDEAL
+31 (0) 50 - 211 0 211

Ma t/m Do 08-18 / Vr 08-17 uur

Ontvang € 10 korting

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

€ 10 korting

Bij een minimale uitgave van € 75. Niet geldig in combinatie met andere acties.