Terrasverlichting maakt uw terras sfeervol en compleet

Hoe richt ik mijn terras sfeervol in? Met design terrasverlichting. Op zwoele zomeravonden is het terras als het ware een tweede woonkamer. Het complete leven verplaatst zich deze dagen van de gebruikelijke woonkamer naar de openlucht kamer. Als de zon halverwege de avond ondergaat wordt het pas echt gezellig buiten, mits daarvoor ook de nodige sfeerelementen aanwezig zijn. Terraslampen komen dan goed van pas. Want wat is er nou gezelliger dan samen met goede vrienden of familie tot in de vroege uurtjes de tijd in de tuin of op het terras door te brengen? Veel voor de hand liggende binnenactiviteiten zijn in de zomer makkelijk naar buiten te verplaatsen. Bijvoorbeeld een ouderwets bordspel spelen, gezamenlijk wat eten en drinken, een Spaanse tapasavond met een goed glas wijn of gewoon gezellig samen zijn. Met fraaie design terraslampen van Lampen24.nl maakt u van uw terras echt een puike tweede woonkamer! Mocht het specifieke assortiment aan terraslampen niet genoeg zijn, dan vindt u allicht een de lamp van uw dromen binnen onze ruime collectie aan tuin en- buitenverlichting. In totaal biedt onze webwinkel 2.500 buitenlampen voor in de tuin, op het terras of op het balkon.

Het nuttige met het aangename verenigen met fraaie terraslampen

Terrasverlichting kopen de meeste mensen om twee redenen: namelijk om een praktische en decoratieve redenen. Ten eerste heeft men behoefte aan licht op het terras, de verlichting moet er zorgen dat het terras of de tuin goed wordt verlicht op het moment dat het donker is. Ten tweede wil het oog ook wat. Hierbij gaat het niet meer zo zeer om de primaire behoefte aan licht, maar meer aan de behoefte aan sfeer, gezelligheid, hetgeen onder andere wordt  gecreëerd door een fraaie inrichting van het terras. Voor het nuttige licht is niet veel nodig, buiten een stopcontact en een willekeurige buitenlamp met een flink aantal lumen. Voor aangenaam licht met stijl wordt het kritisch, want over smaak valt niet te twisten.

Welke terraslampen moet ik kopen?

Dat mag u nog altijd zelf bepalen. Mogelijkheden voor het inrichten van het terras met gave terrasverlichting zijn er genoeg. Het grootste gedeelte aan lampen voor op het terras bestaat uit modern design. Denk bijvoorbeeld aan lichtgevende plantenbakken. Hiermee koopt u een bloempot en verlichting in één. Indien u in elke hoek van uw terras een lichtgevende plantenbak plaatst, of in de twee uiterste hoeken, ziet u `s avond zeer goed de contouren van het terras. Dit levert mooie lichteffecten op. Een andere mogelijkheid om het terras fraai in te richten is met een lichtgevende kruk of bijzettafel. Deze lichtgevende meubels zijn er bovendien in RGB verlichting, waarbij de lamp dan wel het meubelstuk telkens een andere kleur aan kan nemen: romantisch rood, rustgevend blauw of gewoon alle kleuren van de regenboog die elkaar vrolijk afwisselen.

Terrasverlichting met led en op zonne-energie

Veel van onze terrasverlichting is voorzien van led verlichting, bovendien heeft u bij vrijwel iedere buitenlamp de mogelijkheid deze te gebruiken in combinatie van een led lichtbron. Op deze manier zorgt uw op de langere termijn goed voor uw portemonnee en handelt u tevens milieuvriendelijk. Nog meer geld spaart u met onze terraslampen op zonne-energie. Het voordeel van deze lampen is, dat uw helemaal niets aan uw energieleverancier hoeft te betalen en dat uw deze verlichting makkelijk kunt verplaatsen, aangezien er geen stopcontact nodig is. Voor op het terras of in de tuin biedt Lampen24.nl ruime keuze aan solarlampen, waarmee u uw buitenverblijf praktisch, goedkoop en sfeervol verlicht.

Populaire categorieën

Hanglampen |  Plafondlampen |  Wandlampen |  Vloerlampen |  Tafellampen |  LED-lampen |  Buitenverlichting |  Spots |  Plafondventilatoren |  Kroonluchters
  • Keuze uit 30.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Bestel veilig en snel via iDEAL
+31 (0) 50 - 211 0 211

Ma t/m Do 08-18 / Vr 08-17 uur

Ontvang € 10 korting

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

€ 10 korting

Bij een minimale uitgave van € 75. Niet geldig in combinatie met andere acties.